Bojan Jambrošić 10 godina karijere, History klub

Bojan Jambrošić 10 godina karijere, History klub

location-iconklub History, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bojan Jambrošić 10 godina karijere, History klub, 15.11.2019. - 16.11.2019. u klub History, Zagreb

Bojan Jambrošić
10 godina karijere
History Club, Tkalčićeva 68, Zagreb
Petak 15.11.2019. u 21h

Bojan Jambrošić obilježit će svojih 10 godina djelovanja na glazbenoj sceni koncertom u zagrebačkom klubu History.

Profesionalnu pjevačku karijeru započinje 2009. i to pobjedom showu 'HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU' te gotovo odmah nakon pobjede i turneje po cijeloj Hrvatskoj, izdaje prvi album 'BOLJI OD LJUBAVI' s kojim postiže prodajnu zlatnu nakladu.

Četiri godine kasnije, točnije 2013. Bojan izdaje drugi album 'ZAPISANO U ZVIJEZDAMA'. U međuvremenu je bio nominiran za nagradu Porin, nastupio je kao predgrupa legendarnom boy bendu Backstreet boysima te je snimio naslovnu pjesmu za seriju “Ruža vjetrova”. Osim toga, u te četiri godine između dva albuma, intenzivno radi i na svojoj ljubavi prema kazalištu, odnosno dobio je ulogu u hit mjuziklu 'Footloose'.

Odtad do danas, Bojan se može pohvaliti s još šest mjuzikala za djecu i odrasle. Za neke od njih se okušao i kao autor te je pisao glazbu i stihove, a ostvario je jednu od glavnih uloga i u opereti. Zahvaljujući ulozi u mjuziklu 'Legenda Ružice grada', pod redateljskom palicom Roberta Boškovića, bio je nominiran za Nagradu Hrvatskog glumišta.

Tijekom deset godina karijere, osvojio je mnogobrojne nagrade na festivalima u Hrvatskoj , Bosni i Hercegovini, Crnoj gori i Makedoniji, a posebno je ponosan na nastupe na Krapinskom festivalu jer time njeguje i čuva svoju kajkavsku kuturu i jezik.
Bojan je bio sudionik, ali i mentor u mnogim hit televijskim showovima. Svoje plesačko umijeće pokazao u “Plesu sa zvijezdama”, svoj talent za transformacije u “Tvoje lice zvuči poznato”, a lani je bio pjevački mentor u "Zvijezde pjevaju". No, svestrani Bojan, stigne raditi na još jednoj svojoj ljubavi, a to je sinkronziracija animiranih filmova.
Trenutačno završava svoj treći studijski album, kao i album kajkavske glazbe kojeg je snimio sa Tamburaškim orkestrom HRT-a.

Ulaznice: 40kn pretprodaja / 50kn na dan koncerta
Ulaznice je po pretprodajnoj cijeni moguće nabaviti u Vivas baru, na bilo kojoj lokaciji u Zagrebu.

Podijeli događaj: