BOBAN RAJOVIĆ -

[OTKAZANO] BOBAN RAJOVIĆ - "...OD LJUBAVI!" / SPLIT / VELIKA DVORANA GRIPE

location-iconDvorana Gripe, Split

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BOBAN RAJOVIĆ - "...OD LJUBAVI!" / SPLIT / VELIKA DVORANA GRIPE, 18.02.2023. u Dvorana Gripe, Split

Mjesec ljubavi donosi ti najljepše stihove na spektakularnom koncertu Bobana Rajovića "...od ljubavi!" 18. veljače 2023. godine u 21h u SPLITU u velikoj dvorani ŠC Gripe.

Nakon više od 6 godina i prepunih arena u Splitu i Zagrebu s ponosom najavljujemo spektakulatni koncert crnogorske glazbene zvijezde Bobana Rajovića u Splitu. Mnogobrojni obožavatelji uživat će u najnovijim stihovima, kao i u vječnim hitovima.

Za sve detalje oko koncerta Bobana Rajovića posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

VIP ulaznice uključuju: piće dobrodošlice, zaseban VIP ulaz bez čekanja u redu, najbolja sjedeća mjesta u neposrednoj blizini pozornice, VIP konobare za posluživanje u toku večeri. VIP stol je za minimalno 2 osobe i moguće je kupiti najmanje 2 VIP ulaznice.


Nakon kupnje VIP ulaznica OBAVEZNO poslati informacije o broju osoba za rezervaciju stola na [email protected].

Facebook: facebook.com/ImaginariumEventsCro

Podijeli događaj: