BluVinil na Proljeću u Zaboku!

BluVinil na Proljeću u Zaboku!

location-iconKrčma Polanović, Zabok

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BluVinil na Proljeću u Zaboku!, 07.05.2022. u Krčma Polanović, Zabok

Apaši iz Šibenika s adresom u Zagrebu? To mogu biti samo momci iz BluVinila!

 

Nije bed ako niste odmah povezali, ali svakako trebate poslušati ovaj bend koji ima već pet godina postojanja iza sebe. BluVinil svoj zvuk opisuje kao križanca disko rocka i glama, u kantautorskom formatu, dok će glazbena kritika reći da se radi o retro bendu modernog prizvuka. Njihov album prvijenac “Apaši” ima devet pjesama, a audio produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood Studija. Istoimena pjesma bilježi vrlo respektabilne brojke pa se može s pravom reći da imaju hit koji je se fino primio u hrvatskom eteru i streaming servisima. U ovoj godini očekuje se i njihov drugi album “Zna li itko tajnu srca” s kojeg su već objavili singl i video spot “U predgrađu”.

 

Apaši koji će  ovom prilikom doći u zagorske brege su Matej Nakić (vokal i gitara), Bruno Jakelić (bas i vokal), Matija Maljoku (klavijature) i Ante Lovrić Tancalo (buban).

 

YT:https://www.youtube.com/watch?v=_8WNJabfl5s

FB: https://web.facebook.com/bluvinil

IG:https://www.instagram.com/bluvinil_official/?hl=en

 

 

Zašto su ovi momci stvorili hajp oko sebe moći ćete saznati na Proljeću u Zaboku. U pametne mobitele i rokovnike valjda upisati subotu, 7. svibnja, mjesto je ljetna pozornica Krčme Polanović. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio. Na dan će koštati 60 kuna. Kupnjom ulaznice za koncert ostvarujete pravo na vođenu turu u pivovari Nova Runda.

 

Proljeće u Zaboku! Kaj je sad pak to?

Proljeće u Zaboku novi je projekt, odnosno niz kulturnih i drugih manifestacija koje se događaju na raznim lokacijama tog lijepog grada. On će ovo proljeće živjeti punim plućima: koncerti, književne i filmske večeri, izložbe, vođene pivske ture, radionice, biciklijada - za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

 

Zapratite  PUZ na FB: https://web.facebook.com/proljeceuzaboku

 i IG: https://www.instagram.com/proljeceuzaboku

 

Proljeće u Zaboku organiziraju Hangtime Agency, Grad Zabok, Krčma Polanović, Pivovara Nova Runda, Udruga GOKUL, Ministarstvo kulture i Hrvatska glazbena unija.

 

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. #jersviratisemora2

------------------------------------------------------------

Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/bluvinil-na-proljecu-u-zaboku-11150

------------------------------------------------------------

Organizator: HangTime Agency

-> [email protected]

-> 01 2037172

-> http://hangtimeagency.com/

Caffe bar POLANOVIĆ

Matije Gupca 36, Zabok

tel. 049-223-540

mail. [email protected]

ma, šalji poruku u iMbox ! Sažmi

Podijeli događaj: