BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI

BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI, 15.12.2023. - 16.12.2023. u Hard Place, Zagreb

Božićna rock and roll čarolija se nastavlja!
I ove godine vašem i našem Hard placeu dogodit će se heroji legendarnog programa "Blue Moon" koji se odvijao u Kulušiću.
Klub koji je izbacio kultne albume Novog vala, bio je dom i domaćem rockabillyju; tamo su stasali Đavoli, Mačke, Rockin' Kids.., ali i popularni Fantomi te kultni Greaseballsi.
Već tradicionalno Fantomi se pojavljuju samo u vrijeme Adventa, a ovi hitmakeri devedesetih predvođeni Krešimirom Mišakom i Robertom Marekovićem, zasvirat će za vas "Pivo, konjak, štok". "Duda, Dudica", "Bijeli Cadillac" ali i prigodni domaći najvrćeniji xmas standard "Sretan Božić svakome".
Svatko tko je držao do sebe pohađao je program "Blue Moon" koji se događao petkom u Kulušiću, a tamo su svoju rock priču začeli i Greaseballs. Davor Viduka i Danilo Šerbedžija su imena koja i danas predvode ovu sjajnu čvrstu rockabilly petorku, koju dobro pamte svi oni koji koji su izlazili krajem osamdesetih te vole domaći rockabilly zvuk. "Stari vlak" i "16 tona" su samo neke od pjesama koje ćemo rado ponovo čuti na ovom rock uskrsnuću. Nabavite svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 8 eura na šanku Hard Placea, u Dirty Old Shopu i online na entrio hr. Na ulazu u klub, ako preostane koja, koštat će 10 eura. Vidimo se.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.