Blue Lock The Movie: Episode Nagi - Velika dvorana

Blue Lock The Movie: Episode Nagi - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Blue Lock The Movie: Episode Nagi - Velika dvorana, 12.07.2024. u Kino Edison, Karlovac

Blue Lock The Movie: Episode Nagi nogometna je poslastica, koja u kina stiže taman u pauzi od Euro utakmica između osmine finala i četvrtfinala.

Blue Lock popularna je manga s preko 30 milijuna prodanih primjeraka, a ne čudi da je ta manga poslužila i za Blue Lock seriju koja je s prvom i uspješnom sezonom završila 2023. godine. Upravo ovaj film služi kao most prema drugoj sezoni koja kreće s emitiranjem u listopadu ove godine.

"To je gnjavaža." To je bila omiljena fraza srednjoškolca Nagi Seishira dok je živio svojim dosadnim životom. Sve dok Mikage Reo, kolega iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svjetskog prvenstva, nije otkrio Nagijevu skrivenu vještinu, nadahnuvši ga da igra nogomet i podijeli svoj izvanredni talent. Jednog dana dobiva poziv u misteriozni projekt BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim napadačima okupljenima iz cijele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvest će ovo čudo od njega u svijet koji nikada nije upoznao.

Čudo od djeteta može se oblikovati samo kada ga netko otkrije... sada će nevjerojatan talent i osobnost napadača Nagi Seishira zapaliti nogometni svijet.

dužina filma: 91 minuta

žanr: anime / akcija, drama

Film na programu je na japanskom jeziku s engleskim titlovima.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.