Blagdanski 50. CISEx Friday: druženje na Fuliranju

Blagdanski 50. CISEx Friday: druženje na Fuliranju

location-iconHotel Regent Esplanade, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Blagdanski 50. CISEx Friday: druženje na Fuliranju, 23.12.2021. u Hotel Regent Esplanade, Zagreb

Zadnji ovogodišnji CISEx Friday održati ćemo 23. prosinca s početkom u 16 sati, na Oleander terasi hotela Esplanade, u sklopu 10. rođendana Fuliranja.

Godinu zatvaramo božićnim druženjem na jednom od najpopularnijih zagrebačkih adventskih sadržaja - Fuliranju, na kojem Vas očekuje bogati program, kreativna ponuda hrane i pića dvanaest ugostiteljskih kućica, bajkovita dekoracija, i prekrasna lokacija - Oleander terasa hotela Esplanade.


Pridružite nam se na zajedničkom oproštaju 2021. godine, u blagdanskoj atmosferi 10. rođendana Fuliranja, uz bogatu gastro ponudu poznatih Chefova poput Mate Jankovića, Ivana Pažanina, Maria Mihelja i brojnih drugih. 


Druženje započinjemo u 16 sati, a predviđeno trajanje je do 23 sata.


Prilikom registracije svakom članu poklanjamo voucher u iznosu od 150 kn za hranu i piće.

Napomene:

  • Događaj se održava sukladno epidemiološkim mjerama koje su trenutno na snazi, te je ulaz dozvoljen isključivo uz važeće Covid-19 potvrde. 
  • Ovaj događaj bit će fotografiran u svrhu promocije Udruge i događaja, izvještavanja članova o aktivnostima Udruge, a fotografije će se objaviti na društvenim mrežama Udruge.
  • Prije prijave na ovaj event, molimo pročitajte pouku o privatnosti udruge CISEx na sljedećem linku kako biste se upoznali s načinom na kojim obrađujemo osobne podatke te pravima koja kao ispitanik imate po GDPR-u.
  • Za dodatne informacije obratite nam se na [email protected].

Podijeli događaj: