Bites, Wine, Laughs

[OTKAZANO] Bites, Wine, Laughs

location-iconMM Kantina, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bites, Wine, Laughs, 29.03.2023. u MM Kantina, Zagreb

Bites, Wine, Laughs
Provod dostojan vikenda u vašoj omiljenoj MM Kantini! Od srijede 29.3. sredina tjedna postaje trenutak za opuštanje i zabavu u koju dodajemo dijeljenje najfinijih tapasa, najboljih vina i dva DJ-a koji svakim setom oduševljavaju… Prepolovite tjedan u stilu u recite “ne” užurbanom tempu a “da” hedonizmu i sjajnoj zabavi!

Music: Best of all time hits from 80s to 10s

DJ's: Felippe b2b Fadeaway – od 18 do 23h
Dvojac iz Zagreba koji se bavi muzikom nepunih 5 godina, te iza sebe ima uspješan niz evenata na kojima su i sami rezidenti poput "Lollipop", "COMPLEX" , "Ritmo", "Di Je Trash?!"... Uz mnogobrojne svirke na "off lokacijama" kao što su tvrđava Medvedgrad, Jadran film, Zagrebački velesajam, Lauba... Nastupali su i u popularnim zagrebačkim klubovima - Johann Franck Zagreb, Mint Club Zagreb, Opera Club Zagreb, Peti Kupe Gallery Club Zagreb te Bustan Bar Zagreb. Osim Zagreba, gdje nastupaju većinu vremena, odradili su gaže i u ostalim klubovima van Zagreba - Steel Club Rovinj, Diamond Club Krk, Vanilla Split, Zenta Club Split, Tvornica Kulture Rijeka...

Podijeli događaj: