Bibi i Bubi - Kerekesh teatar

Bibi i Bubi - Kerekesh teatar

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Bibi i Bubi - Kerekesh teatar, 22.05.2021. u Entrio, Zaharova ul. 9, Zagreb

Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta. Na tom putu, postoje brojni problemi praćeni stalnim verbalnim bullyingom koji rezultira velikom svađom najboljih prijatelja i rastankom. Na sreću, taj rastanak kratko traje. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim.

IGRAJU: Jan Kerekeš i Matko Knešaurek; TEKST I REŽIJA: Jan Kerekeš; SCENOGRAFIJA: Dario Horvat; GLAZBA: Marin Kereša, Jan Kerekeš; IZRADA KOSTIMA: Mladen Grof Jerneić Erdödy; MAJSTOR RASVJETE: Dario Horvat; MAJSTOR TONA: Izak Meštrić; DESIGN PLAKATA: Zdravko Lovrić

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O FESTIVALU