BEST OF - Comedy show Saša Turković  i Goran Vugrinec

BEST OF - Comedy show Saša Turković i Goran Vugrinec

location-iconcaffe bar Dvorište, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BEST OF - Comedy show Saša Turković i Goran Vugrinec, 30.12.2021. u caffe bar Dvorište, Zagreb

 

ŠTO JE LAJNAP BEST OF?

Donosimo vam najjače fore iz svojeg arsenala, ideje koje smo dorađivali brojnim nastupima kako bi u svakom trenutku bile spremne nasmijati vas.

Kako to izgleda? Provjerite sami!

Ne propustite poslušati fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Goran Vugrinec i Saša Turković .


INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Pretprodaja - 50 i 30 HRK (Za povoljnije karte komičare slušate odnosno gledate preko kamere)
Ulaznica (na dan) - 60 i 40 HRK

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• Ulaznice možete kupiti i sat vremena prije početka predstave na ulazu ako karte nisu rasprodane.

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20.30h.
Broj ulaznica je ograničen. Stolovi i stolci se NE SMIJU POMICATI.
Zbog epidemije COVID-19 molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite te da održavate preporučenu društvenu distancu.

 --------------------------------------------

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?

Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha.

Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene). Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.

Sašini su nastupi ležerni, a opet dinamični; on vješto prelazi iz jedne teme u drugu ne zanemarujući ukus i teme kako mlađe publike, tako i one starije koja će se prepoznati i poistovjetiti s mnogim zgodama koje je Saša u životu proživio i kojima se sada s odmakom i sam grohotom smije (u sebi, naravno). 

 Izv.prof.dr.sc. Irena Sever Globan, komunikologinja

Kako njegov um funkcionira možete saznati na njegovoj FB stranici - Saša Turković.

-------------------------------------------------------------

 TKO JE GORAN VUGRINEC?

Kažu za Gorana - intelektualac s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.
Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji pub kviz u zemlji - KRIP KVIZ.
Više o njemu možete saznati na njegovom webu:
https://goranvugrinec.com/
Ili pročitajte što kažu ljudi koji su ga gledali:
https://www.facebook.com/pg/GoranVugrinecGoc/reviews/

Podijeli događaj: