BEBA - Kerekesh Teatar - 1. Dani smijeha u Bjelovaru

BEBA - Kerekesh Teatar - 1. Dani smijeha u Bjelovaru

location-iconAtrij Gradskog muzeja Bjelovar, Bjelovar

BEBA - Kerekesh Teatar - 1. Dani smijeha u Bjelovaru

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BEBA - Kerekesh Teatar - 1. Dani smijeha u Bjelovaru, 22.06.2024. u Atrij Gradskog muzeja Bjelovar, Bjelovar

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Mirna Medaković Stepinac, Ljubomir Kerekeš

 

ZBOG KIŠE, PREDSTAVU SELIMO NA NOVU LOKACIJU - DOM KULTURE u KAPELI! 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.