Beats, Beer & Boogaloo

Beats, Beer & Boogaloo

location-iconThe Garden Tisno, Tisno

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Beats, Beer & Boogaloo, 13.07.2017. - 17.07.2017. u The Garden Tisno, Tisno

The Garden tim i The Craig Charles Funk and Soul Club predstavljaju Beats, Beer & Boogaloo, novi festival na hrvatskoj obali, koji će se održati od 13. do 17. srpnja 2017.

Smješten na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, u The Garden Resortu u Tisnom, festival predstavlja jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta kao i sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, a lineup će kreirati Craig Charles, legendarni glumac i jedan od najomiljenijih britanskih DJ-eva. Festival predstavlja zabave na brodovima, večeri u klubu Barbarella’s, street food koncept, vođene ture i testiranja piva, karnevalsku povorku ulicama Tisnog i mnoga iznenađenja, a prva imena s lineupa bit će otkrivena u ožujku.

Beats, Beer & Boogaloo festival donosi novi koncept u Hrvatsku i cijelu regiju. The Garden Festival je stavio našu zemlju na festivalsku mapu svijeta, a osnivači Nick i Charlotte Colgan su pokrenuli cijelu festivalsku scenu s jednim od najpoznatijih glazbenih događaja. Nakon što je The Garden Festival ugašen poslije 10 godina postojanja, započeli su do sada najambiciozniji projekt, te su u Zagrebu otvorili craft pivovaru The Garden Brewery koja je proizvodni pogon, ali i mjesto sjajnih glazbenih i raznih programa. Do sada su proizveli 17 stilova piva, besplatno dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a dostava je omogućena i u 25 zemalja EU, te je The Garden Brewery proglašena najboljom novom craft pivovarom u Hrvatskoj za prošlu godinu, po odluci čitatelja međunarodne stranice RateBeer.com.

Craig Charles, legendarni glumac, voditelj i radijski urednik je jedan od najomiljenijih funk i soul DJ-eva u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od početaka uz seriju Crveni Patuljak preko emisije Robot Wars, Craig je istinska ikona nakon desetljeća emitiranja svoje emisije na radiju BBC 6 Music.

Ideja za Beats, Beer & Boogaloo je počela kada je Craig Charles posjetio The Garden Brewery, te su zajedno osmislili novi festival, nastavljajući se na Craigovu želju da organizira događaj u Hrvatskoj, te Colganove ideje da ponovo organizira festival. Partnerstvo s Craig Charlesom spaja njegovo enciklopedijsko znanje o glazbi, te iskustvo The Garden tima u organizaciji festivala i njihov najnoviji pothvat craft pivovare. Svemu tome dodan je i cijeli raspon craft piva iz cijelog svijeta koji će označiti ljeto u Hrvatskoj i premijerno izdanje festivala.
Beats, Beer & Boogaloo povezat će sve generacije, ljubitelje craft piva, sunca i mora, te naravno sjajne glazbe.

Ograničena festivalska cijena ulaznica za regiju dostupna je po cijeni od 350 kuna, te uključuje ulaz na sva festivalska događanja, kao i zabave u klubu Barbarella's. 

* * VAŽNA NAPOMENA * *
*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

* * IMPORTANT NOTE * *
*Tickets are valid exclusively for EX-YU citizens, from following countries: Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo. Valid identification document from the mentioned countries will be checked at the entrance, otherwise ticket will not be valid.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.

Podijeli događaj: