Bear Stone Promotions Blagdanski Bundle

Bear Stone Promotions Blagdanski Bundle

location-iconKlub Močvara, Zagreb

Bear Stone Promotions Blagdanski Bundle

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bear Stone Promotions Blagdanski Bundle, 15.03.2024. - 12.06.2024. u Klub Močvara, Zagreb


Od utorka, 19. prosinca u 10h do nedjelje, 24. prosinca u ponoć, nudimo poseban paket koji sadrži ulaznice za sva 4 koncerta po posebnoj cijeni od 39 €.

Iskoristite ovu limitiranu ponudu za 4 događaja uz popust od 30%!


15.03. Mr. Bison (ITA) + support, Klub Močvara

Iz slikovitog obalnog grada Toskane u Italiji, Mr. Bison pojavljuje se kao zvučni alkemičar, spajajući teške psihodelične zvukove s progresivnim elementima i evokativnim zvučnim pejzažima. S četiri albuma iza sebe, njihova glazbena evolucija kreće se od Stoner/Psych zvukova do zamršenih područja Heavy Psychedelic progresive. Hvaljeni "Holy Oak" iz 2018. i konceptualno remek-djelo "Seaward" učvrstio je njihov status, poguravši ih na brojne europske i američke turneje, kraseći renomirane festivale kao što su Desertfest Berlin, London i Antwerpen. 2023. bili su dijelom lineupa Bear Stone Festivala gdje su po prvi puta hrvatskoj publici prezentirali svoje fenomenalno glazbeno umijeće. Sada, sa svježe produciranim konceptualnim albumom u izradi, Mr. Bison nastavlja osvajati publiku svojom glazbenom odisejom koja prkosi žanru.

28.04. Bongzilla (USA) + Kadabra (USA), Klub Močvara

Nastala usred izmaglice Wisconsina 1995., Bongzilla je postala zvučnim arhitektom zelenih glazbenih putovanja. Uz enigmatično rano razdoblje obilježeno podijeljenim izdanjima i EP-ima, njihov uspon doveo je do potpisivanja ugovora s Relapse Records i objavljivanja revolucionarnih albuma poput "Stash" i "Gateway". Nakon kratke pauze, Bongzilla se vratila s revitaliziranom postavom 2015., krenuvši na opsežne turneje i pružajući seizmičke nastupe na festivalima kao što su Roadburn i Desertfest. Pioniri Stoner Rocka, sada gromoglasni trio, nastavljaju krčiti put uz njihov najnoviji album "Dab City" kojim će napasti sva vaša osjetila.

Kadabra se pojavila 2020., vrlo brzo potpisala ugovor s Heavy Psych Sounds i objavila svoj razoran Doom prvijenac, "Ultra", 2021. Neumoljivom turnejom po SAD-u i Europi učvrstili su svoju zvučnu prisutnost, pripremajući pozornicu za svoje najnovije izdanje, "Umbra" fokusirano, ali impresivno putovanje koje je ugledalo svijetlo dana 6. listopada putem Heavy Psych Sounds Records.

09.05. Mondo Generator (USA) + support, Klub Močvara

Mondo Generator, koji je 1997. godine osnovao Nick Oliveri, basist/pjevač benda Queens of the Stone Age, izbacio je svoju kaotičnu glazbenu izmišljotinu u središte pozornosti izdavanjem "Cocaine Rodeo" 2000. godine. U početku zamišljen kao Oliverijev solo pothvat, Mondo Generator je evoluirao u punopravni bend, navigirajući kroz Stoner/Psych područja do Heavy Psychedelic Progressive zvukova. Njihova diskografija uključuje hvaljene albume poput "A Drug Problem That Never Existed" i "Shooter's Bible". Nakon pauze tijekom ponovnog okupljanja Oliveri Kyuss, Mondo Generator ponovno se pojavio s novom postavom, albumom "Fuck It" i kampanjom ponovnog izdanja kroz Heavy Psych Sounds, osiguravajući snažan povratak zvučnoj borbi.

12.06. Nebula (USA) + support, Vintage Industrial Bar

Osnovani 1997. od strane gitarista Eddieja Glassa i bubnjara Rubena Romana nakon odlaska iz Fu Manchua, Nebula su brzo postali bakljonoše povratnom spregom natopljenog teškog rocka. Oslanjajući se na utjecaje kao što su Jimi Hendrix, MC5, The Stooges i Mudhoney, zvuk Nebule predstavljen je kao mješavina Black Sabbath riffova, psihodelije i svemirskog rocka. Rani radovi Nebule uključuju "To the Center" i "Charged", a izdavanjem "Holy Shit" albuma 2019. postavljaju temelje za njihov ponovni uspon, prikazujući pritom svoju novu postavu. Njihovi reizdani klasici i snažan povratak pokazuju Nebulinu trajnu predanost Rocku kojeg šire u 21. stoljeće.

 

Podijeli događaj: