Bear Stone Festival predstavlja: Toundra & Monkey3 u Močvari!

[OTKAZANO] Bear Stone Festival predstavlja: Toundra & Monkey3 u Močvari!

location-iconKlub Močvara, Zagreb

Bear Stone Festival predstavlja: Toundra & Monkey3 u Močvari!

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bear Stone Festival predstavlja: Toundra & Monkey3 u Močvari!, 28.10.2023. u Klub Močvara, Zagreb

 

Nakon fenomenalne ovogodišnje edicije Bear Stone Festivala želimo vam predstaviti festivalski Wrap-Up Party kojeg će predvoditi Toundra i Monkey3.

Ovi progresivni velikani će nas u sklopu svoje co-headlining “Prog Your Head” turneje premijerno posjetiti u subotu, 28. listopada u legendarnoj zagrebačkoj Močvari! Dođite i dopustite da vas psihodelični zvukovi transportiraju natrag na obale rijeke Mrežnice

Uronite u zadivljujuću zvučnu kulisu španjolske Toundre dok isporučuju svoje moćne i atmosferične Post-Rock skladbe, a hipnotički ritam Psihodeličnog Rocka švicarskog Monkey3 neka vas odvede na uzbudljivo putovanje kroz prostor i vrijeme.

Cijena ulaznice iznosi 16€ u pretprodaji i 19€ na dan koncerta.

 

TOUNDRA (ES)

Toundra je instrumentalni Post-Rock bend porijeklom iz Španjolske koji su u preko 15 godina stvaralaštva isklesali impresivnu diskografiju.

Od njihovog prvog studijskog albuma "I" koji je osvježio Post-Rock scenu i nadahnutim putovanjem "II" koje nas je preplavilo emotivnim valovima zvuka, Toundra su dokazali da su majstori svog zanata. Njihov treći album "III" donio nam je eklektične melodije koje se stapaju u harmoničnu simfoniju, dok je "IV" izazvao zemljotres na glazbenom nebu svojim progresivnim zvukom.

Nastavljaju sa svojim petim albumom “Vortex” u kojem istražuju nove dimenzije i pritom nadmašuju sva očekivanja. Snažna kreativnost i energija benda kristalizirala se u čudesnom albumu "Das Cabinet Des Dr. Caligari", a njihov posljednji uradak "Hex" posebno pokazuje njihovu sposobnost stvaranja glazbene priče koja se doživljava svim osjetilima.

Otkrijte čaroliju Toundre i upustite se u iskustvo koje će vam promijeniti perspektivu o glazbi.

 

Linkovi:

https://toundra.es/store/en/

https://toundra.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/toundra

https://www.instagram.com/toundra/

 

MONKEY3 (CH)

Monkey3 je instrumentalni psihodelični kvartet iz Švicarske čija je karijera započela prije više od dva desetljeća. Strast prema Space Rock, Psychedelic Rock, Stoner Rock i Prog Rock glazbi vuku još iz brojnih jam sessiona iz 2001. godine, dok kao stalni sastav djeluju od 2003. godine kada su također izdali svoj prvi i istoimeni album “Monkey3” pod Buzzville Recordsom.

Poznati su po svojim groove riffovima, eteričnim melodijama i očaravajućoj atmosferi koja osvaja osjetila, dok zamršenom strukturom pjesama uspješno kroje zvučnu tapiseriju koja bez napora spaja glazbenu težinu s kozmičkim spokojem. Njihovi nastupi uživo su transcendentno putovanje koje publiku vodi na impresivnu vožnju kroz vrijeme i prostor.

Nakon svog drugog studijskog albuma “39 Laps” stječu veliku bazu obožavatelja i započinju veliku europsku turneju koja obuhvaća kultne festivale kao što su Roadburn, Hellfest i Desertfest. S albumom “The 5th Sun” (2013.) započinju suradnju s Napalm Records pod čijim su labelom izdali ukupno 4 albuma do sada.

Monkey3 nas uvlači u svoj svijet bez granica preko psihodeličnih odiseja do hipnotičkih riffova. Njihova glazba osvaja srca slušatelja širom svijeta i nesporno je da su majstori svoje umjetnosti.

 

Linkovi:

https://www.monkey3official.com/

https://monkey-3.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/monkey3band

https://www.instagram.com/monkey3band/

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.