Be your own boss Konferencija - drugo izdanje

Be your own boss Konferencija - drugo izdanje

location-iconStudio KATRAN, Zagreb

Be your own boss Konferencija - drugo izdanje

Datum će biti naknadno najavljen

do početka

Preuzmi ulaznicu na vrijeme!

Ukoliko si se već prijavio za ovaj virtualni događaj - priključi se ovdje

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Online Konferencija + Meetup Zagreb

1.50 EUR

100.00 EUR

(753,45 kn)

Online Konferencija

1.50 EUR

45.00 EUR

(339,05 kn)

Ulaznice:

0.00 EUR

(0.00 kn)

x Naknada :

0.00 EUR

(0.00 kn)

Ukupno:

0.00 EUR

(0 kn)

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Prijava odnosno registracija za Be your own boss Konferencija - drugo izdanje, 08.03.2024. - 09.03.2024. u Studio KATRAN, Zagreb

Kako je sve počelo?

Be Your Own Boss priča počela je kada se Marina Biljak, osnivačica istoimene Facebook grupe, preselila iz Hrvatske u Nizozemsku i dobila izravan uvid u podršku koju poduzetnice tamo imaju. Odlučila je da poduzetnice na Balkanu zaslužuju to isto te u ožujku 2020. pokrenula grupu. U prvom mentorskom programu sudjelovalo je 6 mentorica i 50 žena koje su od njih učile, a do danas - grupa broji čak 19 tisuća žena.

Na jednoj od virtualnih kava s Anom Marić iz Contente, poslovnom savjetnicom i mentoricom u grupi, rodila se ideja - idemo napraviti konferenciju. Ni Marina ni Ana ne sjećaju se tko je to spomenuo prvi, ali mali komadić BYOB povijesti ispisan je baš tu, jednog običnog dana, na jednoj običnoj virtualnoj kavi. 

Na konferenciji, održanoj u studenom 2021. godine, preko 40 govornica i predavačica, veliki broj volontera i broj posjetitelja koji je nadmašio svako očekivanje bili su definitivan znak da je konferencija bila sjajna odluka. 

A sada je vrijeme za 2. BYOB konferenciju! 

Kada će se održati konferencija?

“BYOB konferencija” je konferencija koja će se ove godine održati u dva dana. 8. ožujka pred nama je online dio konferencije gdje ćemo iznova otvarati važne teme - novac, žensko pleme, biznis bez i sa društvenih mreža...

Drugog dana konferencije, 9. ožujka, virtualno druženje selimo u zagrebački Katran! Najbrže sudionice (jer je broj karata opet ograničen) čekaju kokteli, druženje, zabava, povezivanje... Druženje će se održati od 17:00 do 21:00 sati.

Kome je ova konferencija namijenjena?
●      za sve poduzetnice, ali i za one koje tek razmišljaju o poduzetništvu te traže inspiraciju i podršku 
●      ako si i ti, kao i mnoge žene u grupi, odlučila svoju standardnu karijeru zamijeniti svojim poslom iz snova i u tome se ponekad osjećaš usamljeno ili nedovoljno dobro
●      ako želiš ostvariti svoje snove, a na tom putu ti je potrebna potpora, konkretno znanje i provjereni savjeti
●      ako tražiš istomišljenice, poslovne suradnice, kao i nove klijentice
●      ako želiš na jednom mjestu osjetiti energiju ženske podrške i dobiti osjećaj da je sve moguće

Tko smo mi?
Mi smo grupa žena okupljena u Facebook grupi “Be your own boss” koja broji preko 19000 članica. Postojimo od ožujka 2020.g., kada je Marina Biljak otvorila grupu. Do sada je u grupi organizirano 8 krugova besplatnih mentorskih programa, a imamo i portal, YouTube kanal, Instagram i TikTok, radionice, webinare te mnoge besplatne programe za podršku i umrežavanje.

Podijeli događaj: