Bambi Molesters - Ljeto u MSU

Bambi Molesters - Ljeto u MSU

MSU, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Bambi Molesters - Ljeto u MSU, 19.07.2014. u MSU, Zagreb

Dvadesetu godinu postojanja benda The Bambi Molesters obilježavaju nizom koncerata tijekom ljeta i jeseni 2014. godine. Jedan od njih biti će i ljetni nastup u Zagrebu, 19. srpnja, na (vrućem limenom) krovu Muzeja suvremene umjetnosti.

Nakon prošlogodišnje Breaking Bad avanture, uvrštenja njihove pjesme Chaotica u posljednju sezonu jedne od najgledanijih televizijskih serija u povijesti malih ekrana, The Bambi Molesters vraćaju se klubovima i samostalnim nastupima. Upotpunivši prošli mjesec svoju diskografsku kolekciju albuma objavljenih na LP-jima reizdanjem prvog albuma Dumb Loud Hollow Twang – deluxe, The Bambi Molesters zaokružili su tako sva svoja izdanja i jedni su od rijetkih bendova sa svim albumima objavljenim i u LP verziji.

U proširenoj koncertnoj postavi odaslat će ljetni povjetarac s krova MSU-a u sklopu koncerata u organizaciji muzeja, a za kraj godine najavljuju i poseban nastup povodom dvadesete obljetnice benda.

Dvorana Gorgona, u 17:30 i 19:30 sati projekcija filma

ŽRTVENO JANJE (The Scapegoat), triler, UK, 2012, 108',

red. Charles Sturridge, ul. Matthew Rhys, Andrew Scott, Sheridan Smith

Godine 1952. Engleska se sprema za krunidbu. Bogataš će iskoristiti iznimnu sličnost s učiteljem za zamjenu identiteta. Nova ekranizacija romana Daphne Du Maurier (Rebecca) kojeg je 1959. ekranizirao Robert Hammer s Alecom Guinessom i Bette Davis.