Bajaga & Instruktori Live

Bajaga & Instruktori Live

location-iconCave Romane, Vinkuran

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bajaga & Instruktori Live, 21.07.2023. - 22.07.2023. u Cave Romane, Vinkuran

Bajaga i Instruktori po prvi puta u čarobnom ambijentu vinkuranskog kamenoloma!

Bezvremenski Bajaga i njegovi Instruktori, dodali su novi datum svom popisu ovosezonskih koncerata!

Nakon svibanjskog zagrebačkog koncerta, po prvi puta će nastupiti i na jedinstvenoj pozornici u najstarijem istarskom kamenolomu Vinkuran, poznatom pod nazivom Cave Romane, 21.7.2023.

“Tišina”, “Sa druge strane jastuka”, “Zažmuri”, “Lepa Janja, ribareva kći”, “Plavi safir” i još mnogi drugi hitovi razlit će se kroz tisućljetni kamenolom, koji zbog svoje strukture i sastava, pruža poseban akustični doživljaj. 

Bajaga i Instruktori – Godine prolaze

Bajaga i Instruktora – Kad hodaš

Bajaga je prošle godine oduševio publiku na Opatijskoj ljetnoj pozornici i četiri godine ranije u Pulskoj areni, a sigurni smo da će i u vinkuranskom kamenolomu doživljaj biti poseban.

Koncert će se održati 21.srpnja, kada će kao predgrupa nastupiti riječki rockeri, grupa Turisti, koji su nastali 2015. godine. Do danas su objavili tri studijska albuma: Human_esque (2017), Revolución  (2019) i Apneja (2022). Za sebe kažu da su bend novog imena, ali sa starim znancima u postavi te će ovu večer upotpuniti na najbolji mogući način.

Turisti – Rekvijem za san

Predviđena satnica: Ulaz od 19 h, Turisti u 20.30 h, Bajaga i Instruktori u 21.30 h.

Nakon koncerta očekuje Vas i plesna poslastica uz DJ program 80s/ Novi Val by Tomi Phantasma.

Ulaznice za istarski glazbeni užitak u prodaju kreću 24.05. putem Entrio sustava, po sljedećim cijenama: early bird u prodaji do 10.06. po cijeni od 20 eura, 1st release ulaznice: 25 eura, 2nd release ulaznice 28 €. Ukoliko se koncert ne rasproda prije, na dan koncerta ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajni, po cijeni od 28 eura.

 

 

Podijeli događaj: