BackBar Plan B:

BackBar Plan B: "ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM?" I. Lazaneo

location-iconBackBar Plan B, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BackBar Plan B: "ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM?" I. Lazaneo, 19.03.2023. u BackBar Plan B, Split

IVICA LAZANEO - ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM? - STAND-UP SHOW U KAZALIŠNOJ KAVANI SPLIT  BACKBARU PLANA B - NEDJELJA 19.03. U 20H

SHOW SE ZBOG TEHNIČKIH RAZLOGA PREBACUJE U BACKBAR PLANA B. TERMIN IZVEDBE OSTAJE ISTI. Uvjeti o refundaciji ulaznica uskoro. Zbog većeg kapaciteta BackBara u prodaji je novi kontingent ulaznica.

"Šta ti misliš sa svojim životom?" je moj prvi one man show, a u nedjelju 19. ožujka u 20h je vrijeme za prvu izvedbu i gostovanje SplickeScene u BackBaru Plana B. Dođite i nasmijte se na moj račun... piće plaćati sami!

O showu:

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 7 eura (52.74kn)

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
 
Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
 

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Podijeli događaj: