BackBar: Josip Škiljo - SAMO JEDAN DALMATINAC - Stand-up Comedy Show

BackBar: Josip Škiljo - SAMO JEDAN DALMATINAC - Stand-up Comedy Show

location-iconBackBar Plan B, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BackBar: Josip Škiljo - SAMO JEDAN DALMATINAC - Stand-up Comedy Show, 14.03.2023. u BackBar Plan B, Split

Josip Škiljo u BackBar stiže sa svojim prvim one man-om! Stiglo je vrijeme za novu izvedbu "Samo jednog Dalmatinca", stand-up comedy showa u kojem će samo jedan komičar u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.

Vidimo se u utorak 14. ožujka u 20 sati u BackBaru Plana B!

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
 
*Ulaznice se NE PRODAJU na šanku BackBara!

O showu:
U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš - 'ko se tuče, taj se voli - a kasnije na sudu to ne uvažavaju ka obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvat zdrav razum, jer inače nije lako sačuvat ono čega nikad nije ni bilo.
Šta je život? Ima li svitla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobit, al hoćete na ona poput: Zašto je vuk zapravo smaza Crvenkapicu? Šta Veliki Vođa radi u Splitu? Kakve veze imaju Torcida i Shakespeare?
Pitanja je puno, a on je samo jedan... Dalmatinac.

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

Cover photo: Noa Barić

UPITI I INFORMACIJE[email protected]

Podijeli događaj: