Back2Black - crnohumorna standup comedy predstava

Back2Black - crnohumorna standup comedy predstava

Amfiteatar Dom mladih Split, Split

O događaju

Nakon što su prošle sezone ovu predstavu u klupskom prostoru rasprodali čak 3 puta u jednoj večeri, Ivica Lazaneo i Josip Škiljo su odlučili novu izvedbu premjestiti u veći prostor Amfiteatra Doma Mladih kako bi svi zainteresirani mogli osjetiti crnilo koje isijava sa pozornice dok je mikrofon u njihovim rukama!

"Back2Black" je crnohumorna tematska stand up predstava. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi... Prati ih izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!" U skladu s temom predstave kao termin su odabrali Dan Mrtvih. Njima neće smetati. Vidimo se 2. studenog u Domu Mladih!

Napomena: Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina

--------------------------------------------

Cijena ulaznice: 40kn/50kn (pretprodaja/na dan)

FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)Vidimo se 2. studenog u MKC-u!