Back Bar, Split: Josip Škiljo: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

Back Bar, Split: Josip Škiljo: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

location-iconBackBar Plan B, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Back Bar, Split: Josip Škiljo: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show, 17.01.2023. u BackBar Plan B, Split

Nakon kratke blagdanske pauze, SplickaScena vraća se u Back Bar Plana B!

"To je ta šema" je treći po redu, one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz osam godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a izvedbu njegovog novog showa u Back Bar-u pogledajte u utorak 17. siječnja u 20 sati! Stigao je trenutak da publika može guštat uz novih sat i pol Škiljinih šema. Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 7 eura (52.74kn)
 
FIZIČKA PRODAJA:
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
 
*Ulaznice se NE PRODAJU na šanku BackBara!

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

Cover photo: Ivo Šubić

UPITI I INFORMACIJE[email protected]

Podijeli događaj: