Attackapulco: Bamwise u dvorištu Medike!

Attackapulco: Bamwise u dvorištu Medike!

location-iconDvorište Medike, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Attackapulco: Bamwise u dvorištu Medike!, 24.06.2021. u Dvorište Medike, Zagreb

Dvorišne zabave ne bi bile to bez bendova koji su stasali na tim istim druženjima ne tako davne prošlosti. U prostoru nedaleko naše pozornice, nastaje početak današnje priče. Nekoliko zaljubljenika u soundsystem kulturu odlučuje napraviti live dub act, odsvirati sve ono što su mahom slušali na vinilima i sami producirali digitalno. Predstavljamo naše drage i svima znane:

BAMWISE, 24.6.2020, Dvorište Medike, 45 kn // 20.00h

Momci već dulje vrijeme rade ono što će biti novi materijal. Iza zadnjeg „Soundproofa” je sad već nekoliko godina, učestalijo se u postavi i novi bubnjar, izgradili su si jezivo lijep prostor za probe i reklo bi se, posve su spremni za raščlanjivanje duba na sve faktore.

Njihova brija obuhvaća od bržeg na trenutke posve digitalnog zvuka, do krajnje opuštenih aranžmana koji uvijek vješto plešu na temeljima dub/reggaea. Ekipa je posvećena tome potpuno i u cijelosti jer osim benda, svatko ima svoj neki projekt sličnog usmjerenja. Iza njih su turneje i gomila kilometara, nošenje zvučnika na leđima po svim mogućim partijima i festivalima, vlastiti poslovni planovi nastali iz hobija... Sve to je izgradilo karakter Bamwisea.

Kao i uvijek, live komponentu prati i jak vizualni dio koji također postaje integralnim dijelom priče. Stopite se s njima i prepustite doživljaju jer kao i uvijek, očekuje vas posve poseban završetak u kojem svi sretno odlazimo u idući dan.

Bandcamp!

Satnica: ulaz: 20.00 // Bamwise: 20.30. - 22.00 // Kraj: 23.00

__________________

VAŽNO!!!

Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje.

MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.

Podijeli događaj: