ASC is 6 w. Raphael Top Secret (Paris, FR) @ Otium Club

ASC is 6 w. Raphael Top Secret (Paris, FR) @ Otium Club

location-iconKlub Otium, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ASC is 6 w. Raphael Top Secret (Paris, FR) @ Otium Club, 09.02.2024. - 10.02.2024. u Klub Otium, Split

Novi „Voyage, Voyage!“ tulum i 6. rođendan ASC s gostovanjem jednog od najdražih im DJ-a, ali i prijateljem, pariškim DJ guruom – Raphael Top Secretom upravo se pojavio na horizontu. 


''Voyage,Voyage!'' večer Adriatic Social Cluba se kod dovodenja internacionalnih DJ-e trudi prezentirati one koji su imali utjecaj na način na koji razmišljaju (ne samo) o klupskoj glazbi, na koji plešu i na koji slušaju glazbu. Raphael je jedan od onih DJ-a koji je zbog svoje autentične vizije i predanosti, fundamentalno utjecao na njihov glazbeni ukus ali i glazbeni ukus dobrog dijela njihove scene, te definirao put za DJ-e koji tek dolaze.
RTS-a je publika u Splitu imala priliku upoznat prije dvije godine, a tko je bio, zna kakvu vibru Raphael donosi sa sobom. Ekipa ASC istaknula je bas njegov set kao najbolje odsviran pod ASC krovom, stoga je red i obaveza da Raphael dobije još jednu priliku – ali ovog puta u Otiumu. 


Ulaznice za event su dostupne na Entrio link ispod teksta, ali i fizički u Adriatic Social Clubu. Cijena „early bird“ ulaznica do ponedjeljka 29.01. je rođendanskih 10 eura. Od 29.01. do srijede 07.02. u prodaji su „regular“ ulaznice po cijeni od 13, a iza tog dana, odnosno „last minute“ ulaznice po cijeni od 16 eura.

Ukoliko se rasprodaju, ulaznica na dan eventa neće bit, stoga rezerviraj ili kupi svoju pa se vidimo na podiju!

 
Time to celebrate, time for "Voyage, Voyage" 

Podijeli događaj: