Aquarius x h.o.m.e. w/ Titonton Duvanté

Aquarius x h.o.m.e. w/ Titonton Duvanté

location-iconAQUARIUS Klub, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Aquarius x h.o.m.e. w/ Titonton Duvanté, 15.04.2023. - 16.04.2023. u AQUARIUS Klub, Zagreb

Poštovani ljubitelji glazbe. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na noć moderne elektronske glazbe u zagrebački klub Aquarius. Pripremamo izvanredan line-up, s Titontonom Duvantéom, jednim od pionira elektronske glazbe iz SAD-a. Titonton već gotovo tri desetljeća pomiče granice žanra svojim globalnim utjecajem. Kolegama je poznat kao osoba koja je uvijek slijedila svoj jedinstven okus prepoznatljiv po toplom te ujedno dubokom zvuku, ne brinući za slavu i novac, a prateći mainstream scenu, što se može pogotovo čuti u njegovoj produkciji, koja je potpuno unikatna i u kojoj slušatelj teško definira utjecaj i inspiraciju zvuka. Njegove neponovljive setove možemo okategorizirati kao fuziju house-a, breakova, tech house-a, minimala i techna, što stvara zaista nezaboravno glazbeno putovanje.

Dolazi iz Columbusa, Ohija i uistinu je underground DJ koji svira za inteligentnu publiku, glazbene entuzijaste i prave ljubitelje undergrounda. Njegovi setovi se smatraju čistom umjetnošću i sigurno će očarati Vaša osjetila. To potvrdjuju nebrojni nastupi diljem svijeta gdje je gostovao u svim važnijim klubovima. Vlasnik je izdavačke kuće Residual Recordings, koja je zaslužna za objavu nekih od najrevolucionarnijih izdanja elektronske glazbe našeg vremena. Zadnji put smo ga imali priliku poslušati na Dimensions Festivalu i iznimno smo sretni što ga ponovno imamo priliku ugostiti u Hrvatskoj za ovaj poseban događaj.

S Titontonom će mixer dijeliti poznati slovenski DJ Ian F. i nadolazeća mlada producentica Lara. Njihov specifičan izbor glazbe i izvanredne vještine sigurno će savršeno upotpuniti Titontonov set. Ne propustite priliku vidjeti pravog majstora žanra u akciji i doživjeti elektronsku glazbu u najboljem izdanju. Pridružite nam se u klubu Aquarius za noć glazbene inovacije i neusporedive energije. Vidimo se!

Podijeli događaj: