An Eagle in your Mind na terasi Začarane Močvare

An Eagle in your Mind na terasi Začarane Močvare

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Začarana Močvara:
AN EAGLE IN YOUR MIND (Francuska)

Četvrtak 27.8., vrata 20h, koncert 21h
Lokacija: Močvarna terasa
Upad: 30/40 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica: bit.ly/mochvara-aeiym

❗NAPOMENA:❗
Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza prisiljeni smo prilagoditi se okolnostima. Zbog malog kapaciteta zahtjeve za akreditacije ne primamo. S obzirom na dosadašnji drugačiji način funkcioniranja koncerata molimo vas za razumijevanje. U slučaju bilo kakvih nejasnoća pišite nam na [email protected] Hvala!

▬▬▬
Za kraj kolovoza donosimo vam koncert koji se trebao održati krajem 2018., no odgođen je zbog nepredvidivih okolnosti. Drugi pokušaj je tu, i francuski gosti kojima smo stanica na europskoj turneji, a krasi ih lijepo ime, “An Eagle in your Mind”. Oni će vam donijeti dašak folka uronjenog u hipnotičku psihodeliju, rock, hip-hop, te će baš kao orao u vašem umu zamagliti sve postojeće granice među glazbom…

AN EAGLE IN YOUR MIND (Francuska)
Bend koji je u startu zaintrigirao imenom i asocirao na mistiku i neka druga vremena, kroz svoju glazbu uvjerio nas je da tu ima prostora za istraživanje i rušenje mnogih granica. Rušenje, jer će vam kroz sintezu mnogih, naizgled oprečnih žanrova isporučiti svoju unikatnu, iscjeliteljsku i apstraktnu glazbu. Njihov izraz počiva na hipnotičkim zvukovima, psihodeličnom pristupu, egzotičnim dronovima, hip-hopu, a uz sve to i dubokom folk izričaju. Od 2015. putuju kao nomadi i dijele svoju glazbu ljudima otvorenog srca. Sa sobom nose šareni i bogati instrumentarij; pa ćete u Močvari moći uživati u posebnoj glazbi stvorenoj na guembriju, harmoniju, banju, berberu… Ovaj dvojac nosi električnu napetost kamo god se uputili.