AMELIE LENS @ Zg Velesajam

AMELIE LENS @ Zg Velesajam

Zagrebački velesajam, Paviljon 11D, Zagreb

O događaju

FUTURE SCOPE PRESENTS AMELIE LENS

Lokacija | place: Boogaloo Zagreb, Ul. grada Vukovara 68
Datum | date: 08.02.2020.
Start | početak: 22:00h - 07:00h


Pripremite se za novo vatreno izdanje Future Scopea jer dovodimo vladaricu plesnih podija, Amelie Lens!
Techno diva Amelie Lens nosi zavidan status jedne od najpopularnijih DJ zvijezda na svijetu, a Future Scope njeno ime dodaje popisu izvođača koji će gostovati u 2020. godini.
Ulica grada Vukovara 68, točnije Boogaloo, odjeknut će selekcijom pravih techno delicijama koje će biti servirane tijekom cijele večeri.


_________
Main Floor

● AMELIE LENS [Lenske, ????????]
● MILO SPYKERS ????????
● DJ JOCK
● SHIPE

________
2nd floor

● LEMON
● MARK ASH
● LIFE4FUNK

_____________
Boogaloo Black

● SENNO
● SIN

 

______________________________________________

 

Amelie Lens sa svojih 15 godina posjetila je belgijski festival Dour na kojemu se upoznaje s technom.
Za nju je to bilo zvono koje nije prestajalo zvoniti kroz njene tinejdžerske dane kada je posjećivala razne nastupe, sve dok nije nekoliko godina kasnije počela producirati i nastupati pod
raznima aliasima. Lens je svoju tadašnju karijeru u modnoj industriji zamijenila glazbenom i postala rezidentica u Labyrinth Clubu u Hasseltu, Belgiji te tako izgradila svoj imidž. Kasnije u
istom klubu vodi party serije pod imenom EXHALE na kojima je i sama ona nastupala, ali i dovela svjetske velikane elektroničke scene kao što su Ben Klock i Marcell Dettman. EP „Contradiction“ kojim je naznačila početak svoje karijere izdala je za Pan-Potovu izdavačku kuću Second State. EP ubrzo postaje jedan od najuspješnijih u 2017. godine i od tog trenutka karijera Amelie Lens bilježi nezaustavni rast. Njena izdanja svoje su mjesto također našla na Elevateu i Drumcodeu, sve dok nije osnovala vlastitu izdavačku kuću LENSKE.
Poznata je po selekciji mračnih, brzih eteričnih techno ritmova u svojim setovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Zbog svojih eksplozivnih nastupa postala je jedno od vodećih imena na svjetski poznatim festivalima kao što su Time Warp u Manheimu, Awakenings u Amsterdamu, Kappa Futur Festival u Turinu, ali i Sonus Festival na Zrću.
Uz vodeće ime Amelie Lens, na MAIN FLOOR-u pridružit će joj se belgijski techno producent i DJ Milo Spykers koji je ove godine izdao EP „Observable 93“ za Lenske te naše domaće snage žestokih ritmova; DJ Jock i Shipe. 2ND FLOOR-om vladat će Lemon, Mark Ash i Life4Funk, dok će na BOOGALOO BLACK FLOOR-u atmosferu grijati Senno i Sin.