Alejuandro Buendija @ Aquarius, ZG

Alejuandro Buendija @ Aquarius, ZG

location-iconAQUARIUS Klub, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Alejuandro Buendija @ Aquarius, ZG, 08.07.2021. u AQUARIUS Klub, Zagreb

Alejuandro Buendija
Promocija albuma "ŠKRINJA"
NOVI TERIMIN: četvrtak, 08.07.2021.
Aquarius klub, Zagreb

Premijerni zagrebački nastup Alejuandra Buendije i Sinova koji se trebao održati ovaj petak 25.06. na terasi kluba Aquarius na Jarunu, pomaknut je za dva tjedna i u novom terminu održati će se u četvrtak, 08.07. s početkom u 20 sati.

Razlog za pomicanje na 08.07. su svima znane epidemiološke mjere, te želja organizatora da se koncert održi u što boljim i opuštenijim uvjetima i pred što više publike, a što će vjerujemo biti omogućeno već od početka Srpnja.

Ulaznice sa starim datumom (25.06.), vrijedit će i za novi datum.

Svi koji su ulaznice kupili, a ne odgovara im novi termin, mogu ih vratiti u roku do 7 dana od objave novog termina putem sustava Entrio.

Pretprodaja ulaznica se nastavlja dalje za novi datum po cijeni od 100 kn do koncerta, a cijena ulaznice na dan koncerta, ukoliko ih ostane, biti će 120 kn.

 

Alejuandro Bunedija i njegov prateći bend Sinovi, u četvrtak 08.07., pripremaju koncertnu poslasticu na terasi zagrebačkog kluba Aquarius, kojom će promovirati hvaljeni aktualni album "Škrinja"!

Album Alejuandra Buendije, iza kojeg stoji Saša Antić iz TBF-a, glazbena je kritika proglasila "soundtrackom" pandemije, no sasvim sigurno on je puno više od toga. Pošlog je vikenda ovjenčan Porinom za najbolji hip-hop album, istu nagradu dobio je i na posljednjem izdanju nagrade Rock&Off, te se našao na visokom drugom mjestu u izboru za najbolji album protekle godine po glasovima članova Regonalne udruge nezavisnih diskografa – RUNDA.

Sada je konačno došlo vrijeme da uživo čujemo 'Dešperada', 'Čepić', 'Gang bang 2020', 'Kornjaču' i druge bisere iz Buendijine "Škrinje", uz live svirku Sinova i pokojeg gosta iznenađenja.

Koncert će se održati na otvorenoj terasi kluba Aquarius s predivnim pogledom na Jarunsko jezero, a u prodaju je od danas u sustavu Entrio, zbog epidemioloških ograničenja, pušteno svega 300 ulaznica (barski stol-stajanje). Prvih 50 najbržih fanova ulaznicu će kupiti po 90 kuna, redovna cijena je 100 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna.

U slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će biti pušteno još ulaznica, no preporučujemo svima da čim prije osiguraju svoje mjesto za stolom na terasi kluba Aquarius!

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Podijeli događaj: