Aj+Ti konferencija

Aj+Ti konferencija

location-iconFakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje - Split, Split

O događaju

Prijava odnosno registracija za Aj+Ti konferencija, 22.03.2024. u Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje - Split, Split

Dobrodošli na prvu Aj+Ti konferenciju koja će se održati 22. ožujka 2024. na Fakultetu (FESB). Ovaj događaj, organiziran od strane mladih entuzijasta, posebno je usmjeren prema osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima pružajući im priliku da istraže različite aspekte informacijske tehnologije (IT), ali i prošire svoje horizonte kroz teme poput mentalnog zdravlja i financijske pismenosti.

Središnji fokus konferencije obuhvaća bogat spektar predavanja i radionica koje će održati stručnjaci iz različitih područja. Od 10:00 do 15:00 sati, sudionici će imati priliku čuti o najnovijim trendovima u IT sektoru, stjecati uvid u važnost očuvanja mentalnog zdravlja te razumjeti osnove financija.

Osim edukacije, konferencija naglašava interakciju i dijalog među mladima. Različite diskusije, paneli i radionice pružit će prostor za postavljanje pitanja, razmjenu ideja i umrežavanje s predavačima i vršnjacima. Ovaj pristup potiče ne samo stjecanje znanja već i razvoj ključnih vještina te izgradnju zajednice koja podržava raznolikost interesa i strasti.

Aj+Ti konferencija nije samo edukativni događaj, već i prilika za mlade da se inspiriraju, povežu i stvore trajne veze unutar svoje zajednice. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju koje kombinira tehnologiju, brigu o mentalnom zdravlju i financijsku pismenost, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve sudionike.

Podijeli događaj: