ADRIA BUSINESS NETWORK - POSTANI INFLUENCER I ŽIVI OD TOGA

ADRIA BUSINESS NETWORK - POSTANI INFLUENCER I ŽIVI OD TOGA

location-iconVisoko učilište Algebra, ALGEBRA LAB, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ADRIA BUSINESS NETWORK - POSTANI INFLUENCER I ŽIVI OD TOGA, 16.10.2019. u Visoko učilište Algebra, ALGEBRA LAB, Zagreb

Pozivamo Vas na prvi Adria Business Network koji će s održati u Algebra LABu 16.10.2019. u 18 sati. Event u trajanju od dva sata namijenjen je poslovnoj zajednici.

U prvom dijelu eventa imat ćemo priliku ugostiti poznatu hrvatsku influencericu Veroniku Rosandić (25) koja će nam predstaviti svoj poslovni put. Pričat će nam o tome kako je od novinarke postala "influencerica" te kako od toga ostvariti profit, kako okolina gleda na profesiju 'influencera' te je li takav posao održiv. Veronika ima 70 000 pratitelja na Instagramu te 90 000 na YouTubeu koje je ostvarilala u svega dvije godine poslovanja. Također, otkrit će Vam sve tajne uspješne svakodnevne komunikacije s njenim followerima i klijentima.

U drugom dijelu, svaki od sudionika eventa će se predstaviti kroz jednominutni pitch te ostalim sudionicima ukazati kojom djelatnosšću se bavi i koji problem rješava.

Na kraju slijedi networking, prilika za razmjenu iskustava s gošćom predavačicom te ostatalim
sudionicima uz degustaciju kvalitetnih vina.

Voditeljice eventa su Željka Barišić & Kristina Krstinić.

Dobro nam došli :)

Vaš Adria Business Network tim.

Podijeli događaj: