Adria Business Network #18

Adria Business Network #18

location-iconVisoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Adria Business Network #18, 24.11.2021. u Visoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb, Zagreb

Poduzetničko-prodajni mindset uz Vedrana Sorića #18

Drugi Adria Business Network događaj treće sezone održat će se 24.11. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

Vedran Sorić, kao mladi poduzetnik želio je naučiti što je moguće više stvari – u narodu bi rekli: „bilo ga je posvuda“. Prije dosta vremena pronašao je svoj poslovni put u prodaji kombinirajući ga sa svojom najvećim strastima - automobilskim svijetom i modernim tehnologijama (IT/umjetna inteligencija).
 
Kroz vrijeme se oprobao na većini pozicija u prodaji - od prodajnog predstavnika, KAM-a, voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave. Prošao je kroz mnoge izazovne prodajne situacije diljem Svijeta konstantno učeći razumjeti i prihvatiti različite kulture, mišljenja i načine komuniciranja.
 
Tijekom godina pomagao je mnogim prodavačima, menadžerima i voditeljima prodaje da preispitaju način na koji komuniciraju, pregovaraju i žive u svijetu prodaje – tvrdi da mu je mudra osoba jednom rekla: "U prodaji ne radite - živite ju”. Ukratko; za njega je prodaja srce, duša i krvotok svakog biznisa.

Nakon panela s Vedranom, slijedi nam osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako biste se svi međusobno upoznali.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina naših sponzora, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen!

____________

Adria Business Network svakim svojim izdanjem raste zahvaljujući Željki Barišić, vlasnici Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lei Kosović, vlasnici LOL Event Management (www.lol.hr), a našu dosadašnju moderatoricu Kristinu Krstinić moći ćete pratiti u ulozi predavačice i konzultantice za EU fondove na našoj novoj platformi EU Business Brunch.

 

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Podijeli događaj: