A_live/A_strana vokalisti - Rujanske svečanosti

A_live/A_strana vokalisti - Rujanske svečanosti

location-iconSpomen dom Pazin, Pazin

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za A_live/A_strana vokalisti - Rujanske svečanosti, 19.09.2023. u Spomen dom Pazin, Pazin

Glavni akteri i vokalni solisti izuzetno popularnih TV emisija "A Strana", "Zvijezde", "Voice", "Zvijezde pjevaju"..., udružili su snage s ekipom vrhunskih i renomiranih glazbenih profesionalaca, kako bi izašli iz okvira „malih ekrana“ i svoje talente i vještine prezentirati publici koja cijeni izvrsnu glazbu i besprijekorne interpretacije. Program je koncipiran kao spektakularni kolaž bezvremenskih hitova u trajanju od 120 minuta, a na impresivnom popisu pjesama nalaze se remek-djela velikana kao što su Bijelo Dugme, Parni Valjak, Prljavo Kazalište, Indexi, Gibonni, Crvena Jabuka, EKV, Zdravko Čolić, Generacija 5, Grupa Metak, Dino Dvornik, Tony Cetinski, Josipa Lisac, Big Blue i Goran Karan, Grupa Stijene i Zorica Kondža, Nina Badrić, Massimo, Toše Proeski, Aerodrom, Grupa Zana, Denis i Denis, Xsenia, Nola i mnogi, mnogi drugi...

Izvanredni vokali i virtuozni glazbenici jamče nezaboravan glazbeni doživljaj...

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.