9. FESTIVAL TOLERANCIJE – Closing Party w. SCHLACHTHOFBRONX - live, Kibbutz Klub, Whateverest DJs & phillipe

9. FESTIVAL TOLERANCIJE – Closing Party w. SCHLACHTHOFBRONX - live, Kibbutz Klub, Whateverest DJs & phillipe

location-iconRadio P81, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 9. FESTIVAL TOLERANCIJE – Closing Party w. SCHLACHTHOFBRONX - live, Kibbutz Klub, Whateverest DJs & phillipe, 18.04.2015. - 19.04.2015. u Radio P81, Zagreb


9. FESTIVAL TOLERANCIJE 


♪♪ Subota, 18/4 @ Klub klub - CLOSING PARTY

Room 1: Schlachthofbronx (DE) - live, Whateverest DJs (Anto Anto & DJ Indy) + phillipe (CFSN)

Room 2: Kibbutz Klub (AT)SCHLACHTHOFBRONX (Monkeytown, Mad Decent / DE) 

Münchenski bass duo kojeg čine Benedikt i Jakob surađivao je s brojnim poznatim imenima Global Bass scene, kao što su Major Lazer ili Buraka Som Sistema, s pjevačima s Malija i Kostarike, bavarskim brass bendovima i južnoafričkim reperima, a 2010. godine pratili su M.I.A. na njenoj europskoj turneji, kao i brojne druge umjetnike na turnejama, od SAD-a, Kanade, Meksika, sve do Rusije i Južnoafričke Republike. Nakon dva studijska albuma i nebrojenih EP-ova, singleova i remixeva, prošle godine objavili su svoj treći studijski album 'Rave and Romance' koji ocrtava jedinstvenu različitost njihovog zvuka.
Poznati po jednako kvalitetnim nastupima u klubovima i na festivalskim pozornicama, u malim klubovima bavarskih gradića i na karnevalskim povorkama, brodovima i striptiz klubovima, zasigurno će nas rasplesati svojim remixevima raznih žanrova; dancehalla/reggaea, hip hop-a, techna, cumbie, UK bassa... Svoju glazbu izdaju na Diplovom Mad Decentu, cijenjenom Man Recordingsu i Disco B-u, sve do Modeselektorovog Monkeytowna.
Njihov nastup organiziran je u suradnji s Njemačkim veleposlanstvom.

www.schlachthofbronx.com

https://soundcloud.com/schlachthofbronx

 

KIBBUTZ KLUB (AT)

DJ Aviv without the Tel (Kibbutz Klub, Beč, Berlin Meschugge) DJ J'aime Julien (Kibbutz Klub, Beč)
Nastup DJ-eva iz najluđeg kluba u Beču organiziran je u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom, a kao što stoji u opisu na njihovoj Facebook stranici, možemo očekivati samo najbolje od izraelskog popa, mizrachija (modern oriental/arabic pop/dance), izraelskog trasha, eurotrasha i eurodancea 90-ih, ali i najnovije glazbe. Stoga cure i dečki, frajeri i frajerice, partijaneri, homoseksualci, heteroseksualci, lezbijke i transseksualci, mali i veliki, dođite, plešite i zabavite se!
Židovčanstveni zvuci izravno iz Izraela. Puni života poput Tel Aviva. Queer na najjače. Najbolji trash– to je Kibbutz Klub! Jarmulka opcionalna.

https://www.facebook.com/KibbutzKlub 

https://www.facebook.com/qhebrews

 

Više na:

http://festivaloftolerance.com/

Podijeli događaj: