7. IT pub kviz

7. IT pub kviz

location-iconZagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 7. IT pub kviz, 12.12.2019. u Zagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

Sedmi IT pub kviz u organizaciji portala rep.hr održat će se u ČETVRTAK, 12.12.2019. godine u 20:00 sati u ZICER-u, (bivšem Tehnološkom parku Zagreb).

Očekuje se sudjelovanje do 20 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu pokrivaju različita IT područja među kojima su najčešće zastupljeni hrvatska i inozemna IT scene, programiranje, softver, društvene mreže, gaming, mobitele, IT trendovi poput blockchaina i umjetne inteligencije i druga.

Organizator kviza je IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, ponosniji sponzori Marker i Megatrend poslovna rješenja, a ponosni sponzori Altus IT, AG04, Implementacija snova, Infoart, Koios, Nabava.net, Prehnit, TIS, Veracomp. Sponzori glavne nagrade su Elin i SAP.

Pobjednike kviza očekuju četiri kvalitetna SAP-ova ruksaka, a u jednom od njih bit će refurbished laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 2 koji je osigurao obrt ELIN čiju ponudu refurbished računala možete vidjeti na refurbished.com.hr

Refurbished računala znatno su jačih preformansi i kvalitete izrade nego nova računala koja se prodaju u istoj kategoriji cijena, dok nova s istim takvim značajkama koštaju tri do pet puta više. Sva refurbished računala su obnovljena, detaljno provjerena i očišćena, najviše razine očuvanosti, s otisnutim hrvatskim tipkama i dvogodišnjim jamstvom.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se prijavljuju pojedinačno, navodeći isto ime ekipe u svojim prijavama.

Podijeli događaj: