5. IT pub kviz

5. IT pub kviz

location-iconZagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 5. IT pub kviz, 06.06.2019. u Zagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

Peti IT pub kviz u organizaciji portala rep.hr održat će se u četvrtak, 06.06.2019. godine u 20h u ZICER-u, (bivšem Tehnološkom parku Zagreb).

Očekuje se sudjelovanje do 20 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu pokrivaju različita IT područja među kojima su najčešće zastupljeni hrvatska i inozemna IT scene, programiranje, softver, društvene mreže, gaming, mobitele, IT trendovi poput blockchaina i umjetne inteligencije i druga.

Organizator kviza je IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, najponosniji sponzori dSPACE i CloudSense, ponosniji sponzor Marker i Crossvallia, a ponosni sponzori Ag04,  Infoart, Megatrend poslovna rješenja, Poslovna inteligencija, Prehnit, Q Software, Serengeti, Syntio i TIS Grupa. Sponzor glavne nagrade je SAP.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se prijavljuju pojedinačno, navodeći isto ime ekipe u svojim prijavama.

Podijeli događaj: