5. Dani smijeha u Križevcima - BEBA

5. Dani smijeha u Križevcima - BEBA

location-iconVelika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 5. Dani smijeha u Križevcima - BEBA, 23.09.2022. u Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

BEBA

Igraju:
Mirna Medaković Stepinac
Ljubomir Kerekeš

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

Pretprodaja: Art Rock Caffe Križevci, Mail Boxes Etc. Križevci i Entrio.hr (online)

Organizatori: Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar u suradnji sa Pučko otvoreno učilište Križevci

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.