45. CISEx Friday - stream

O događaju

Pozivamo članove i prijatelje udruge na CISEx Friday koji ćemo održati u petak, 26. ožujka u 18 sati u Timeout Heritage Hotelu na adresi Ilica 16, Zagreb. Naš gost će biti uspješan hrvatski startup poduzetnik Damir Sabol!

Damir je suosnivač i izvršni direktor tvrtke Photomath čija je istoimena mobilna aplikacija #1 na svijetu za učenje matematike, s više od 220 milijuna preuzimanja na globalnoj razini. Misija Photomatha je demokratizirati edukaciju korištenjem umjetne inteligencije i softverski generiranog edukacijskog sadržaja.

Damir je i suosnivač tvrtke Microblink koja razvija B2B softverska rješenja temeljena na tehnologiji računalnog vida, a prethodno u svojoj karijeri bio je i osnivač i izvršni direktor Iskona, prvog privatnog pružatelja internetskih usluga i jedne od prvih tvrtki s podrškom za VC u Hrvatskoj. Po struci je diplomirani inženjer elektrotehnike, a studirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Najviše uživa u razvoju inovativnih proizvoda koji se temelje na naprednim tehnologijama.

Nakon ostvarenih velikih uspjeha obje tvrtke te prikupljenih investicija od preko 370 milijuna kuna za Microblink i 23 milijuna dolara za Photomath, Damir će sa sudionicima podijeliti svoje bogato iskustvo stečeno u procesu pregovaranja s investitorima. Sudionici će imati prilike čuti više o procesu koji vodi do dobivanja investicije, uz savjete i smjernice o tome što je bitno u kojoj fazi, nakon čega će mu moći postavljati pitanja.

Raspravu će moderirati predsjednik CISEx-a, Davor Runje.


Napomene:

Sudjelovanje je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem Entrija jer je broj sudionika ograničen.
Na događaj je potrebno doći sa zaštitnom maskom.
Registracija sudionika će započeti u 17:45.
Ovaj događaj će biti fotografiran u svrhu promocije Udruge i događaja, izvještavanja članova o aktivnostima Udruge, a fotografije će se objaviti na društvenim mrežama Udruge.
Prije prijave na ovaj event, molimo pročitajte pouku o privatnosti udruge CISEx na sljedećem linku kako biste se upoznali s načinom na kojim obrađujemo osobne podatke i sa pravima koja kao ispitanik imate po GDPR-u.
Za dodatne informacije obratite nam se na [email protected]

Napomena - putem ove stranice možete preuzeti svoju ulaznicu za gledanje streaminga rasprave.