41. Ri Rock festival

41. Ri Rock festival

Rijeka, Rijeka

Naziv Cijena Količina
13.12. - treći dan, Pogon kulture - PSIHOMODO POP, SEXYMOTHERFUCKERS
70.00 kn
Ulaznica vrijedi za treći dan festivala - petak 13.12.2019. u Pogonu kulture. UZ dobitnike nagrade RI Rock kipić u kategorijama "Najperspektivniji mladi riječki bend" i "Album godine" nastupaju i PSIHOMODO POP te SEXYMOTHERFUCKERS.
14.12. - četvrti dan, Pogon kulture - EDO MAAJKA, ZDENKA KOVAČIČEK
70.00 kn
Ulaznica vrijedi za četvrti dan festivala - subotu 14.12.2019. u Pogonu kulture. Uz dobitnika nagrade Ri Rock kipić u kategoriji "Najbolji bend 2019." nastupiti će i EDO MAAJKA and bend te ZDENKA KOVAČIČEK & Greenhouse blues band.
14.12. - četvrti dan, OKC Palach - SIX PACK, ONE STEP AWAY
40.00 kn
Ulaznica vrijedi za četvrti dan festivala - subotu 14.12.2019. u OKC Palach. Parelelno taj dan u Palachu nastupaju: Urar, Gilmea, Miscreation te SIX PACK i ONE STEP AWAY.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

41. RI ROCK FESTIVAL
6. - 7. 12. 2019. OKC PALACH | 13. - 14. 12. 2019. POGON KULTURE / OKC PALACH

Dugovječni Ri Rock Festival prošle je godine doživio transformaciju i porinuo svoj novonastali jedrenjak u svježe glazbene vode. Ovogodišnje 41. izdanje festivala nastaviti će putovanje po tom istom obzoru i kroz dva adventska vikenda u prosincu Riječanima i njihovim gostima prirediti izuzetno bogat glazbeni program.
Od ove godine po prvi se puta na festival mogu prijaviti mladi bendovi iz cijele Hrvatske, pa će tako svoju priliku za nastup pred širom publikom dobiti 6 bendova s područja Primorsko-goranske i Istarske županije te još 2 benda s područja cijele države. Festival će mladim snagama omogućiti da se predstave i zasviraju uz velika imena hrvatske glazbene scene prvi dan festivala, točnije u petak 6. prosinca i zadnjeg dana festivala - subotu 14. prosinca.
Događaj koji se održava drugog dana festivala, u subotu 7. prosinca je svečana večer uz dodjelu nagrada Ri Rock Kipić. Nominirani u kategorijama biti će glazbenici koji su se prema mišljenju Udruge Ri Rock u protekloj godini istaknuli svojim trudom i radom na sceni, a pobjednike svake kategorije birati će stručni žiri sastavljen od relevantnih stručnjaka, riječkih glazbenika, organizatora koncerata, medijskih predstavnika i članova Udruge Ri Rock. 

Završne večeri festivala koje će se održati u Pogonu kulture 13. i 14. prosinca proći će uz gostovanja poznatih imena hrvatske scene i nastupe ovogodišnjih pobjednika 3 glavne kategorije nagrade “Ri Rock Kipić”. U subotu će se također u nešto kasnijim satima za ljubitelje žestokih nota u OKC Palach održati i službeni “after party” i koncert još nekoliko underground bendova.