4 TENORA:  Đani Stipaničev,Vladimir Garić,Marko Pecotić & Filip Hozjak

4 TENORA: Đani Stipaničev,Vladimir Garić,Marko Pecotić & Filip Hozjak

location-iconArsenal Zadar, Zadar

4 TENORA:  Đani Stipaničev,Vladimir Garić,Marko Pecotić & Filip Hozjak

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 4 TENORA: Đani Stipaničev,Vladimir Garić,Marko Pecotić & Filip Hozjak, 16.12.2023. - 17.12.2023. u Arsenal Zadar, Zadar

Pripremite se za večer koja će vas odvesti na nezaboravan glazbeni put! Uzbudljivo, strastveno i iznimno - četiri izuzetna tenora, Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić, poznati kao 4 Tenora, dolaze u zadarski Arsenal 16. prosinca 2023. godine, donoseći sa sobom snagu i čaroliju prave glazbene umjetnosti.


Njihova priča počinje 2016. godine, na jednoj posebnoj večeri u Lisinskom, gdje su svojim nevjerojatnim glasovima prvi put osvojili srca publike. Od tada, postali su sinonim za vrhunsku glazbu i strastvene nastupe. Njihovi glasovi, sjedinjeni u savršenoj harmoniji, stvaraju čaroliju koja dira dušu, izazivajući emocije koje će vas obuzeti čim prvi put započnu pjevati.
U prekrasnom ambijentu zadarskog Arsenala, očekujte izvedbe koje će vas odvesti u svijet evergreena kao što su "O Sole Mio" i "Nessun Dorma", ali i domaćih klasika poput "Cesarice" i "Zvona moga grada". Njihove interpretacije su duboko dirljive, ispunjene strašću i emotivnošću koja će vas ostaviti bez daha.
Ovo nije samo koncert; ovo je glazbeno putovanje koje će vas podići iznad svakodnevnice i odvesti vas na visine gdje samo prava umjetnost može doprijeti. Ulaznice su ograničene, stoga osigurajte svoje mjesto i pridružite nam se na večeri koja će ostati urezana u vašem sjećanju zauvijek.
Vidimo se u zadarskom Arsenalu, na koncertu 4 Tenora - večeri nezaboravne glazbe, strasti i čarolije!

Podijeli događaj: