4. IT pub kviz

4. IT pub kviz

Zagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

O događaju

Četvrti IT pub kviz u organizaciji portala rep.hr održat će se u četvrtak, 07.03.2019. godine u 20h u ZICER-u, (bivšem Tehnološkom parku Zagreb).

Očekuje se sudjelovanje do 20 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu pokrivaju različita IT područja među kojima su najčešće zastupljeni hrvatska i inozemna IT scene, programiranje, softver, društvene mreže, gaming, mobitele, IT trendovi poput blockchaina i umjetne inteligencije i druga.

Organizator kviza je IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, najponosniji sponzori Foreo i IN2, ponosniji sponzor Marker, a ponosni sponzori Ag04, HSM informatika, Implementacija snova, Infoart, Koios, Megatrend poslovna rješenja, Perpetuum Mobile, Poslovna inteligencija i Prehnit. Sponzori glavnih nagrada su Perpetuum Mobile i SAP.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se prijavljuju pojedinačno, navodeći isto ime ekipe u svojim prijavama. Kako bi prijave bile prihvaćene, nije dovoljno dobiti Entrio kartu i Entrio mail, već je potrebno dobiti i mail potvrde o sudjelovanju od organizatora.