3. #OSCHackathon

3. #OSCHackathon

Coworking space Osijek (BIOS), Osijek

O događaju

3. #OSCHackathon

Treću godinu za redom udruga Osijek Software City organizira hackathon, već tradicionalno okupljanje developera i IT entuzijasta koji u zadanom vremenskom roku razvijaju nove softverske projekte.Za razliku od prethodna dva hackathona, tema će biti predstavljena natjecateljima na samom početku natjecanja. No, svakako će biti zanimljiva, a rezultat koristan široj zajednici! Bez obzira na tehnologiju kojom vladate, sigurni smo da ćete se uspješno uklopiti i svojim znanjem pridonijeti konačnom rezultatu.

3. #OSCHackathon održat će se u subotu 12.04.2014. godine u coworking prostoru u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Radni dio natjecanja trajat će osam sati. Okupljanje sudionika i priprema počinju u 9:30h, a cijeli program, zajedno s odlučivanjem žirija, proglašenjem pobjednika i kratkim druženjem natjecatelja i organizatora, traje do 20:00h. Za trajanja hackathona svim sudionicima bit će osigurani hrana i piće.

Pozivamo sve geekove, geekete i sve zaljubljenike u software development da nam se pridruže na cjelodnevnom druženju. Svi će natjecatelji dobiti majice OSC-a, a pobjednici i prigodne nagrade. No, cilj hackathona nije samo rad na nekom projektu i programiranje, već mogućnost učenja, stjecanja iskustva i upoznavanja ljudi u lokalnom IT sektoru, kako bi kroz to povezivanje nastala sinergija koja će, nadamo se, iznjedriti nove zaposlenike postojećih kvalitetnih IT tvrtki ili neke sasvim nove tvrtke i projekte.

Sve informacije možete provjeriti i na web stranici: http://softwarecity.hr/hackathon/

Za sudjelovanje na hackathonu potrebna je samo prijava, kotizacije nema.

Propozicije #OSChackathona:

  1. Sudionici na projektima rade u timovima. Tim se može sastojati od 2 do 4 člana. Prijave putem Entrio sustava objavljuju se na pojedinačnoj razini, dakle svaki sudionik prijavljuje se osobno.
  2. Sudionici koriste vlastita računala (laptope), dok će svima biti osiguran besplatan internet.
  3. Hackathon je zatvorenog tipa, tema je tajna i bit će dodijeljena timovima prije početka natjecanja.
  4. Tehnologije razvoja koje se mogu koristiti su: HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, Ajax, PHP, MySQL, .NET, Java, Objective C, Ruby.
  5. Zadnji dan za prijave je 08.04.2014. do 15:00 sati.