32. CISEx Friday

32. CISEx Friday

Pivana, Ilica 222, Zagreb, Zagreb

O događaju

Pozivamo sve članove i prijatelje udruge da nam se pridruže petak, 24. studenog s početkom u 18 sati održat će se 32. CISEx Friday u Zagrebu u prostorijama puba Pivana na adresi Ilica 222 u Zagrebu.

Službeni dio ćemo otvoriti novostima u radu udruge CISEx. Osim predstavljanja suradnji i projekata udruge, predsjednica CISEx-a Tajana Barančić predstavit će pomake i ciljeve u inicijativama prema vlastima.

Naši prvi gosti-predavači bit će producent Hrvoje Matasović i IT novinar Jasmin Redžepagić koji će nam predstaviti svoj projekt o povijesti odnosno počecima računarstva u Hrvatskoj. Pokretači ovog projekta kao glavnu motivaciju za njegovo stvaranje ističu bilježenje i prezentiranje bogatog i zanimljivog, a do sada neispričanog dijela povijesti iz usta onih koji su je stvarali.

Službeni dio će zaključiti Mate Rimac, inovator i osnivač tvrtke Rimac Automobili. Koje je promjene donijela velika investicija azijskog proizvođača baterija, što je Rimčev poučak i koji su najveći izazovi s kojim su se susreli neka su od pitanja na koje će nam Mate dati odgovor. 

U nastavku donosimo sažetak programa:
1. CISEx novosti - Tajana Barančić, predsjednica udruge
2. Dokumentarni film o počecima IT industrije u RH - Hrvoje Matasović i Jasmin Redžepagić
3. Lessons learned - Mate Rimac, Rimac Automobili

Nakon službenog dijela, nastavljamo druženje u neformalnoj atmosferi.

Napomene:
• CISEx Friday je redovno druženje članova i prijatelja Udruge usmjereno na razmjenu znanja i njihovo što bolje međusobno povezivanje.
• Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio.
• 32. CISEx Friday je organiziran uz financijsku potporu agencije HAMAG BICRO i Europske poduzetničke mreže.