32. Business cafe - Iz Hrvatske s ljubavlju

32. Business cafe - Iz Hrvatske s ljubavlju

Restoran Spoon (Hypo centar), Zagreb

O događaju


32. Business cafe održat će se 19. svibnja u 18 h u restoranu Spoon. Tema nam je Iz Hrvatske s ljubavlju a s nama je poznata dizajnerica i inovatorica između ostalog vlasnica Hippy Gardena - Đurđica Vorkapić, Davorin Štetner, vlasnik Kreator grupe, predsjednik CRANE-a, Hrvatske mreže poslovnih anđela te član Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, te Davor Huić, poduzetnik, suosnivač Udruge poreznih obveznika LIPA a sada posebni savjetnik Premijera Tihomira Oreškovića za unutarnju politiku.


Kako je bilo prošli puta pogledajte i pročitajte na http://businesscafe.info/report/imati-petlju-izvjestaj-s-31-business-cafe-u-zagrebu-24-3-2016/

Po prvi puta čeka nas BESPLATAN LIVESTREAM - prijenos uživo - link za prijavu je na http://dai.ly/x49ekg6

Očekujemo kolegice koje vode Business cafee diljem Hrvatske, Makedonije i Slovenije te desetke poduzetnika iz susjedstva - Beograda, Novog Sada te Ljubljane.

S obzirom na goste prisutni će moći uputiti i konkretne prijedloge za Premijera i Vladu kako osigurati bolju poduzetničku klimu.

Čekaju nas i zdravi sokovi te bogati pokloni sponzora i gostiju iz susjedstva.

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog biznisa. 

Više od 5 godina dvije su osnovne poruke Business cafea:

1. NISMO SAMI - kad pokrećemo i vodimo vlastiti posao svi prolazimo isto

2. MOGUĆE JE USPJETI - SADA I OVDJE - sve priče naših gostiju to pokazuju da se i u ovim uvjetima i na našim prostorima može uspjeti, unatoč svemu i svima.

Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklapa uz kavu, a vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh.

Prvi Business cafe održan je 29. ožujka 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru te Sloveniju. Druženja se organiziraju svaka dva mjeseca, a goste uz inspirativne poznate poduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljivi pokloni sponzora.

Sponzori Business cafea u Zagrebu su:

Vipnet
Linea Snella Zagreb Jug

Falkensteiner Hotels&Residences Punta Skala
Nivea, Labud, Wuestenrot stambena štedionica
Putujbolje, Čuvar sjećanja, Vervita

Knjigovodstvo Biro 59, Tiskara Argenta

Sponzor lokacije u 2016. je Restoran Spoon

Partneri Business cafea u Zagrebu su:

Quantum IT
Inka Pinka Foto studio
Irena Herceg MakeupArtist
Fensi Šmensi frizerski salon

Medijski pokrovitelji:
Poslovni savjetnik, naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelj
media-marketing.com