30. CISEx Friday u Splitu

30. CISEx Friday u Splitu

location-iconVintage Bar, Split

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 30. CISEx Friday u Splitu, 29.09.2017. u Vintage Bar, Split

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx), pronašla je svoju hardversku stranu, te ovim putem poziva sve zainteresirane na 30. CISEx Friday koji će se održati u petak, 29. rujna u 18:00 sati u prostorijama Vintage Bara (Poljička cesta 39, Split).

Događaj će započeti s izlaganjem člana Upravnog odbora, Matea Peraka, o novostima u radu Udruge od posljednjeg CISEx Fridaya održanog u Splitu prije više od godinu dana.

Naš prvi gost-predavač će biti dr. sc. Žarko Nožica, profesor i voditelj studija Računarstva na Visokoj školi Aspiri, sa 30 godina iskustva u nastavi na FER-u i u softverskoj industriji u Silicijskoj dolini. Predstavit će stručni studij Programskog inženjerstva te istaknuti prednosti ovog studija i mogućnosti koje pruža.

Slijedi ekipa iz udruge Startup.hr, Toni Trivković i Tomislav Mamić koji će nam ispričati nešto više o tome kako planiraju povezati splitsku IT-zajednicu.

Koliko je složeno plasirati hardverski proizvod na izvozno tržište naspram softverskog proizvoda, na koje sve izazove možete naići i koliko softvera ima u hardverskom startupu? Odgovore na ova pitanja, zajedno sa svim usponima, padovima i zabavnim «mukama po hardware-u» ispričat će nam genijalni dvojac serijskih poduzetnika, koji je u kuhinju postavio robotskog kuhara «GammaChef» - Dražen Drnas i Đulijano Nola.

U nastavku donosimo sažetak programa:
1. CISEx novosti – Mateo Perak, član Upravnog odbora Udruge CISEx
2. Predstavljanje Aspirinog stručnog studija Programskog inženjerstva – dr. sc. Žarko Nožica, profesor i voditelj studija
3. Povezivanje splitske IT-zajednice - Toni Trivković i Tomislav Mamić, Startup.hr
4. Robot-kuhar GammaChef – Dražen Drnas i Đulijano Nola, osnivači

Nakon službenog dijela, nastavljamo druženje u neformalnoj atmosferi, uz neizbježnu zakusku i pivo koje osiguravaju naši sponzori HAMAG BICRO i Europske poduzetničke mreže.

Napomene:
• CISEx Friday je redovno druženje članova i prijatelja Udruge usmjereno na razmjenu znanja i njihovo što bolje međusobno povezivanje.
• Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio.

Podijeli događaj: