O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 3. IT pub kviz, 06.12.2018. u Tehnološki park Zagreb, Avenija Dubrovnik 15 (12. paviljon), Zagreb

Treće izdanje rep.hr-ovog IT pub kviza održat će se 6. prosinca 2018. godine u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra - ZICER u 20 sati.

Na kvizu se očekuje 20 četveročlanih ekipa koje će se zabavljati odgovarajući na pitanja koja će pokriti različita područja IT-a poput onih o hrvatskoj i inozemnoj IT sceni, softveru, programiranju, društvenim mrežama, gamingu, mobitelima, IT trendovima i druga.

Svi željni zabave, natjecanja u znanju, druženja i nagrada mogu oformiti svoje timove i prijaviti se putem sustava Entrio.

Organizator kviza je IT portal rep.hr, partner kviza Zagrebački inovacijski centar - ZICER, ponosni sponzori Algebra, Ars Futura, Megatrend poslovna rješenja, Q software, Poslovna inteligencija, TIS Grupa, Trikoder i Veracomp, a ponosniji sponzor Marker. Sponzor nagrade je Enigmarium.

Organizator zadržava pravo izbora prijavljenih ekipa.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se prijavljuju pojedinačno, navodeći isto ime ekipe u svojim prijavama. Sudionici će prvo dobiti Entrio mail o kupnji karte, a nešto kasnije i mail potvrde o sudjelovanju od organizatora.

Podijeli događaj: