24. CISEx Friday

24. CISEx Friday

location-iconPivana, Ilica 222, Zagreb, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 24. CISEx Friday, 07.10.2016. u Pivana, Ilica 222, Zagreb, Zagreb

Pozivamo vas na 24. CISEx Friday koji će se održati 7. listopada 2016. u prostoru puba Pivana (Ilica 222, Zagreb) s početkom u 18:30 sati.

Uvodno će predsjednica udruge CISEx, Tajana Barančić navesti najbitnije aktivnosti Udruge od održavanja posljednjeg CISEx Fridaya u Zagrebu. Između ostalog, to će obuhvatiti nove suradnje, organizirane tribine i edukacije te pogodnosti za članove.

Nakon uvodnog govora slijedi predavanje Marka Kovača, osnivača i CEO tvrtke Repsly, softvera koji je usmjeren na mobilno prikupljanje i analizu podataka te unapređenje terenskih aktivnosti. Kroz predavanje će predstaviti svoju priču te podijeliti korisne savjete stečene tijekom osvajanja svjetskog tržišta.

Saša Cvetojević, hrvatski poduzetnik i investitor, podijelit će s nama svoje zgode s ukupno 100.000 kilometara provedenih na cesti u električnom automobilu Tesla S. Predstavit će automobil Tesla S kao Internet of Things gadget te istaknuti izazove s kojima se susreo na svom posljednjem putovanju.

U nastavku donosimo program:
1. Uvodni govor i pregled aktivnosti udruge - Tajana Barančić, predsjednica udruge (10 - 15min)
2. Repsly - lessons learned - Marko Kovač, osnivač i CEO (20 - 25min)
3. Iskustva nakon 100.000 kilometara s Teslom S - Saša Cvetojević (20 - 30min)
Po završetku pojedinog predavanja gosti će imati priliku postavljati pitanja predavačima. Nakon službenog dijela će uslijediti tradicionalno druženje u neformalnoj atmosferi.

Vidimo se!

Napomene:
CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

Ako niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na [email protected].

24. CISEx Friday je organiziran uz financijsku potporu Hrvatske agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG BICRO).

Podijeli događaj: