23.CISEx Friday - Split

23.CISEx Friday - Split

Caffe Avalon (ex Caffe Split), Split

O događaju

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 23. CISEx Friday koji će se održati 10. lipnja 2016. u prostoru caffe Avalon (Ulica slobode 16a) s početkom u 17.30 sati.

Hrvatska softverska izvozno orijentirana industrija kontinuirano raste već godinama i sasvim opravdano može nositi titulu “generatora optimizma” na domaćim prostorima. CISEx je neprofitno strukovno udruženje koje okuplja skoro 200 članova, odnosno skoro 200 pojedinačnih “generatora optimizma”. Stoga ćemo druženje započeti kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx. Uvodni govor održat će Damir Popović, član Upravnog odbora udruge CISEx.

Slijedi predavanje o već započetim te budućim projektima i aktivnostima udruge. Koje smo prijedloge uputili Ministarstvu gospodarstva, Ministarstvu poduzetništva i obrta, Ministarstvu financija te Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta i kakav je njihov trenutni status objasnit će Mateo Perak, član Upravnog odbora udruge.

Treće predavanje će održati Mario Frančešević iz SeekandHit, naše tvrtke članice. Tijekom predavanja prikazati će njihov put do uspjeha i osvajanja svjetskih tržišta. Osvrnuti će se na zadnje 3.5 godine rada nakon akvizicije SocialBranda i objasniti kako je izgledao proces prije same prodaje. Ovo je zapravo jedinstvena prilika da čujete priču o ideji koja je sa 20$ uloženih u Facebook oglasnu kampanju dovela do razvoja platforme koja danas ima uvid u preko milijardu dolara oglasnih budžeta diljem svijeta.

Službeni dio programa ćemo završiti sa predstavljanjem trenutno otvorenih natječaja za razvoj i istraživanje te kratkim objašnjenjem tko su potencijalni prijavitelji i koji projekti uopće mogu sudjelovati. Predavanje će održati Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx.

Neformalno druženje koje slijedi nakon programa idealno je mjesto za razmjenu iskustava i ideja, ali i potencijalnih poslovnih kontakata. Ima li boljeg poziva od toga?!

Vidimo se!

Službeni program:

  1. Uvodni govor - Damir Popović, Upravni odbor udruge CISEx
  2. CISEx novosti - Mateo Perak, Upravni odbor udruge CISEx
  3. SocialBrando: Od ideje do akvizicije (i što poslije?) - Mario Frančešćević, SeekandHit
  4. Natječaji za istraživačko - razvojne projekte - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx

Registracija sudionika počinje u 17.15 sati.


Napomene
:
CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

Ukoliko niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na info@cisex.org

23. CISEx Friday se organizira uz financijsku potporu:Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Europska poduzetnička mreža EEN)