22.CISEx Friday - Osijek

22.CISEx Friday - Osijek

location-iconOld Bridge Pub, Osijek, Osijek

O događaju

Prijava odnosno registracija za 22.CISEx Friday - Osijek, 20.05.2016. u Old Bridge Pub, Osijek, Osijek


Nakon (pre)dugo vremena CISEx Friday vraća se u Osijek!


Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 22. CISEx Friday koji će se održati 20. svibnja 2016. u prostoru Old Bridge Puba u Osijeku.

Početak programa zakazali smo za 18h, a teme su osmišljene u nadi da će se za svakog naći ponešto. Naravno, nakon službenog i formalnog dijela nastavit ćemo onaj opušteniji dio, kada ćete imati priliku upoznati se s ljudima - članovima CISEx-a, ali i onima koji će to vrlo brzo postati.

Budući da je više od dvije godine prošlo od prethodnog CISEx Friday-a u Osijeku druženje ćemo započeti kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx i dosad ostvarenim rezultatima. Uvodni govor održat će Milan Puvača, član Upravnog odbora udruge CISEx.

Nastavak programa preuzet će Tajana Barančić, predsjednica udruge, koja će izvijestiti o događajima i projektima u CISEx-u kojih trenutno ne nedostaje.

Slijedi izvještaj o Osijek Mini Maker Faireu (OMMF) koji se održava 14. svibnja u Osijeku. Uz prezentaciju izvještaja organizatori će izabrati najbolje izlagače koji će svoje zamisli i ideje predstaviti i na CISEx Fridayu. Izvještaj će predstaviti Bela Ikotić uz pomoć dva izlagača sa OMMF-a.

Kako bismo svijest o važnosti primijenjene informacijsko komunikacijske tehnologije širili i prema najmlađima predavanje će održati i Tomislav Jakopec koji je svojim “Lego Robots” izlaganjima zainteresirao velik broj osnovnoškolaca!

Službeni dio programa ćemo završiti sa predstavljanjem trenutno otvorenih natječaja za razvoj i istraživanje te kratkim objašnjenjem tko su potencijalni prijavitelji i koji projekti uopće mogu sudjelovati. Predavanje će održati Tajana Barančić.

Neformalno druženje koje slijedi nakon programa idealno je mjesto za razmjenu iskustava i ideja, ali i potencijalnih poslovnih kontakata. Ima li boljeg poziva od toga?!

Vidimo se!


Službeni program:
  1. Uvodni govor - Milan Puvača, član Upravnog odbora udruge CISEx 
  2. CISEx novosti - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx
  3. Osijek Mini Makers Faire - Bela Ikotić i dva izlagača sa MFa 
  4. Lego Robots iliti IoT za najmlađe - prof. Tomislav Jakopec 
  5. Natječaji za istraživačko-razvojne projekte - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx

Napomena:

CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

Ukoliko niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na [email protected]


22. CISEx Friday se organizira uz financijsku potporu:
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Europska poduzetnička mreža EEN)

Podijeli događaj: