21. CISEx Friday

21. CISEx Friday

Pivana, Ilica 222, Zagreb, Zagreb

O događaju

Pozivamo vas na 21. CISEx Friday koji će se održati u Zagrebu, 22.travnja 2016. s početkom u 18.00h u Pivani (Ilica 222).

Pripremili smo zanimljiv program s raznovrsnim temama.

Druženje ćemo započeti sa CISEx novostima. Predsjednik udruge, Vedran Klanac, izvijestiti će vas o događajima i projektima u CISEx-u u proteklih nekoliko mjeseci te najaviti buduće aktivnosti.

Nakon toga, predstavit ćemo vam nedavno osnovani Centar karijera Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER). FER je prepoznao potrebu za uspostavom Centra karijera čija je misija sustavna briga o pripremi studenata za konkurentan nastup na domaćem i svjetskom tržištu rada nakon završetka Fakulteta te pružanje podrške tvrtkama pri odabiru novih djelatnika.

Slijedi kratko predavanje o posebnim programima za Osiguranje profesionalne odgovornosti za tehnološke tvrtke i Osiguranje Cyber rizika. Navedeni proizvodi su već dugi niz godina prisutni na razvijenim tržištima osiguranja, a slijedom okolnosti i razvoja događaja postaju sve aktualniji i na našem tržištu.

U predzadnjem predavanju predstavit ćemo vam program najvećeg coworking prostora u Zagrebu - HUB385. Prostor je namijenjen digitalcima, tehnološkim tvrtkama te svima onima koji žele biti blizu razvoja hrvatske tehnološke scene. Za naše tvrtke članice osigurali smo posebne pogodnosti korištenja HUB385-a.

Službeni dio programa završit ćemo s temom dvostrukih konverzija valuta, tj. kako osigurati da novac uplaćen inozemnim bankovnim transferom sjedne u valuti uplatitetelja.

Program predavanja:

  1. Vedran Klanac, predsjednik udruge - CISEx novosti (10min)
  2. doc.dr.sc. Hrvoje Džapo i Iva Gospodnetnić - “Centar karijera FER-a” (10min)
  3. Ivica Vučetić i Mirjana Grubišić (InterCapital Risk) - “Osiguranje profesionalne odgovornosti za tehnološke tvrtke i Osiguranje Cyber rizika" (10min)
  4. Luka Sučić - “HUB385 coworking prostor” (10min)
  5. Mateo Perak (Profico d.o.o.) - “Bankarske anegdote softverskih izvoznika” - (5min)

Kao i uvijek do sad, nakon službenog dijela programa nastavljamo u neformalnom druženju.

Napomena:
CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Bitno je istaknuti da je ulaz besplatan, ali je potrebno prijaviti dolazak putem Entrio sustava.

Ukoliko niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na info@cisex.org