2. Business Cafe Sjeverna Hrvatska, Koprivnica

2. Business Cafe Sjeverna Hrvatska, Koprivnica "Uspjeti sad i ovdje"

location-iconCapronca Pub, Koprivnica

O događaju

Prijava odnosno registracija za 2. Business Cafe Sjeverna Hrvatska, Koprivnica "Uspjeti sad i ovdje", 08.09.2016. u Capronca Pub, Koprivnica


Ulaznice za event u Koprivnici moguće je kupiti i direktno preko Androlić konzaltinga: [email protected]

Nakon uspješnog eventa, održanog 16. lipnja u Varaždinu, Business Cafe Sjeverna Hrvatska nastavlja dalje.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/433756/Uspjesni-poduzetnici-otkrili-poslovne-tajne-na-Business-Cafeu.html

Tema eventa 8. rujna u Koprivnici je: "Uspjeti sada i ovdje", a gosti su uspješni poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Zašto nabaviti svoje ulaznice na vrijeme?

'Business cafe je organizirani networking događaj koji se sastoji od formalnog dijela, tijekom kojeg se razgovara s nekoliko gostiju, uspješnih poduzetnika, koji su napravili uspješne tvrtke, odradili značajne projekte ili imaju inovativnu ideju ili proces. Dakle, s onima koji mogu drugima poslužiti kao pozitivan poduzetnički primjer. Taj dio je iznimno koristan za sve jer mogu iz tuđih iskustava i priča saznati koje su dobre, a koje loše strane poduzetništva, motivirati se i nadahnuti drugima. Gosti govornici imaju i savjete te često podijele i tajne svog uspjeha. Nakon formalnog dijela slijedi neformalni networking i druženje, razmjena kontakata, razgovori i upoznavanje sudionika. Iz toga se često izrode uspješne poslovne suradnje', kaže organizatorica. Zbog svega toga, kako dodaje, odlučila je preuzeti licencu za Business Cafe za područje sjeverne Hrvatske. 'Smatram da treba poticati pozitivnu poduzetničku klimu u Hrvatskoj te podržati mikro i male poduzetnike u njihovu daljnjem razvoju. Mislim da jedni drugima možemo puno pomoći, iskustvom, savjetom, informacijom te kvalitetnom i ferplej suradnjom, a Business Cafe kreira odličnu i poticajnu atmosferu za poduzetnike. Odlazak na Business Cafe nije samo poslovan, već je i zabavan', veli Androlić te naglašava da je u sklopu Business Cafea minulih godina održano više od 100 susreta u šest zemalja, predstavljeno više od 300 poduzetničkih priča, a više od 10.000 posjetitelja sklopili je više od 10 milijuna eura poslova međusobno.

Podijeli događaj: