2. Business cafe Dubrovnik

2. Business cafe Dubrovnik

Restaurant Culto, Dubrovnik

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za 2. Business cafe Dubrovnik, 29.09.2015. u Restaurant Culto, Dubrovnik


Business Café predstavlja druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati sa ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Moderatorica Business Café-a Viktorija Knežević najavljuje 2-gi po redu Business Café Dubrovnik koji će se održati u utorak 29.09.2015. u 18:00 sati u Restoranu Culto u Dubrovniku, Vukovarska 17.

Naša misija je isticati pozitivne primjere uspjeha u poduzetništvu; pokazati da je moguće uspjeti i u Hrvatskoj, na Balkanu, od nule, na pošten i legalan način.

Veselim se našem zajedničkom druženju na 2. Business Café-u u Dubrovnik, preporučamo da požurite sa rezervacijom i kupnjom karata . U Zagrebu su karte za rujansko izdanje Business Cafe-a rasprodane u cijelosti dva tjedna unaprijed.

Ovaj puta sa nama su interesantni i motivirajući gosti:

Saša Cvetojević uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje, veliki je zagovornik pozitivnih promjena u hrvatskom društvu, kreator je pojma Apsurdistan.

Andrea Novaković ravnateljica razvojne agencije Grada Dubrovnika, iskazala se vođenju i provedbi projekata koji imaju društveno korisnu vrijednost.

Ana Bitanga Jukić mlada i inovativna poduzetnica, suvlasnica agencije Insider Holidays

Vidimo se u utorak 29.09.2015. u 18:00 h.

Hvala! Thank you!

Svi detalji Business Café projekta nalaze se na www.businesscafe.info

Kontakt podaci:

Za Dubrovnik

Moderatorica eventa
Viktorija Knežević
Mail [email protected]
Mob +385 91 581 7513