18 godina Klubske scene - More Than Clubbing

18 godina Klubske scene - More Than Clubbing

AQUARIUS Klub, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Standard
70.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

Valentino Kanzyani (LuckIsOn, Slovenia)
Mayell (LuckIsOn, Slovenia)
Mate Čeko (Sindikat, Miniwal)
IGZ (Synesthesia)
Forniva (Lowbit Rec., Bosnia & Herzegovina)
Lawrence Klein (RatCat)
Sergej Snooze
Premiere: Legabyte LIVE (G-Force)

Portal www.klubskascena.hr slavi 18. rođendan i priprema veliku feštu 15. studenog u Aquariusu uz More Than Clubbing - pokret koji stoji za elektroničko plesnu kulturu u svim njenim dimenzijama.

Phase 3 Line up i detalji More Than Clubbing koncepta bit će objavljeni uskoro

Medijski pokriva Radio 101 i HR Radio Split

Za 18. obljetnicu Klubska scena priprema zabavu na kojoj će biti pomaknute granice clubbinga i to 15. studenoga u zagrebačkom Aquariusu.

Dovodi artiste koji su stvarali scenu, regionalne umjetnike s kojima će se bolje povezati te perspektivne i već prepoznate mlade talente. Kroz svoju će rođendansku proslavu rekreirati energiju vremena u kojem je scena nastala i vratiti se korijenima, ali istovremeno slaviti i ono što se događa danas.

MORE THAN CLUBBING
Koncept koji stoji za elektroničko plesnu kulturu u svim njenim dimenzijama

Sam projekt nastao je u glavi i srcu naše kolegice, a razvio se u studiju ni manje ni više nego s Valentinom Kanzyanijem i ostatkom rave plemena, koji je sam koncept prepoznao i pogurao dalje. More Than Clubbing platforma je za sve glazbenike, kreativce, razne umjetnike, ljubitelje elektroničke plesne kulture koji na sceni i društvu potiču na pozitivne promjene kroz stvaralaštvo i razmjenu ideja.

Elektroničko plesna kultura za ovaj pokret suvremena je umjetnost, a jedino kroz zajedništvo i kreativnost stvaramo kvalitetnu scenu i promičemo prave vrijednosti za nove generacije. Ples, glazba, ljubav, zajedništvo, sloboda, izražavanje i poštovanje samo su neke od vrijednosti na kojima je nastala ova kultura. Sada u vrijeme brutalnog razvoja scene vrijeme je da se vratimo korijenima i proslavimo ono što osjećamo i živimo u svom punom sjaju.

Rođendansku feštu tako će popratiti neke aktivnosti kao live stream s jako interesantnim izvedbama, izložba 18 godina scene koju ćete moć popratiti iz flash back cornera; bit će tu premijere novih glazbenika, performance, a šuška se da ćete na žurci moći osjetiti boje i mirise jer će bit i instalacija interaktivnog karaktera. Dozvoli si osjećaj.

VALENTINO KANZYANI
Ovako velika fešta ne bi mogla proći bez Valentina Kanzyanija, koji je u svojih vise nego 20 godina na sceni uistinu ostavio neozbrisiv trag. Proslavu punoljetnosti Klubske scene ne bismo mogli zamisliti bez Valentina među ostalim i iz razloga što je upravo on jedan od idejnih začetnika More Than Clubbing pokreta - kojem je srž koncepta povezivanje, kreativnost, širenje granica i nesebično davanje.

MAYELL
U More Than Clubbingu nema mjesta za ego, samo ljubav, dobra energija i ples, stoga s Valentinom dolazi i Mayell, eksplozija veselja i brutalne selekcije glazbe, mlada slovenska nada koju već bookiraju diljem Europe i koja je također dio LuckIsOn kolektiva

MATE ČEKO
U ovu našu fuziju glazbe, jedinstva i ekspresije kroz ples stiže i Mate Čeko. Svi već znamo za njega i njegov kolektiv Sindikat koji nas svake godine, između ostalog, časti i predivnim Rave balom u dvorcu Lukavec.

IGZ
Ovaj strastveni selektor i digger jedan je od osnivača i članova već također prepoznatljivo profiliranih kolektiva synesthesia i NAMAZ.

FORNIVA
Iz Sarajeva stiže Forniva, kralj deep, tech i melodičnih elemenata glazbenog sustava. Podržavaju ga Âme, Sasha, Jonh Digweed, Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Steve Lawler i brojna druga na globalnoj razini cijenjena imena. Svima koji prate regionalnu scenu sigurno nisu promaknuli uzbudljivi događaji u sarajevskom Silver & Smoke klubu, u kojem je Forniva rezident. Dašak te posebne atmosfere iz svojega doma donijet će nam u i Zagreb.

LAWRENCE KLEIN
Iz Dalmacije nam, pak, dolazi Lawrence Klein. Šibensku ste zvijezdu mogli ovoga ljeta upoznati na svim najvećim regionalnim festivalima, ali i na našoj Klubskoj sceni, gdje je kolumnist koji redovito odabire najbolja nova regionalna izdanja. Između ostalog, ovaj utemeljitelj kolektiva RatCat je dobitnik i Ambasadora za svoju klupsku večer Opposite te proglašen trećim naboljim DJ-em po izboru publike. RatCat je prošle godine oborio rekord i otišao doma s rekordnim brojem Ambasadora.

SERGEJ SNOOZE
Ako nekoga ne treba posebno predstavljati, onda je to ikona Sergej Snooze. Klubovi Sirup i Porat te etiketa Home made su pojmovi koji su neizbježne asocijacije na hrvatsku elektroničku scenu. Iza njih, naravno, stoji Sergej, profesor na fakultetu, ali i iza DJ pulta. Zato jedva čekamo čuti kakvo predavanje sprema za našu punoljetnost.

PREMIJERA - LEGABYTE LIVE
Imamo i jednu LIVE premijeru. Nakon dugogodišnjeg eksperimentiranja i rada sa DJ-anjem, dva brata porijeklom iz Grada na Dravi, Indy Slide i Junior G, svoj interes i strast preusmjerili su u pravcima sintesajzera, ritam mašina, sekvencera, mnoštva kablova i žica, te stvaranju i skladanju vlastite glazbe. Time su zakoračili u izazovni i vrlo zahtjevan zajednički projekt - hardverski live act pod imenom Legabyte live. Stilska orijentacija im se bazira na energičnijem techno i electro zvuku šireg spektra, što možete očekivati i na ovom njihovom premijernom nastupu.

Najbolje od svega je što je ovo tek početak onoga što imamo za najaviti. Više info uskoro!

Pratite novosti na našim društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/klubskascena/
Instagram: https://www.instagram.com/klubskascena/